Terug naar alle starterjobs

Thumb fdd46ed56b22752f08a623512ede7e8d477991f0


Starterjob

Junior claims purser

Happy Flights

GentBedrijfsomschrijving

Als je vliegtuig meer dan 3u vertraging heeft (of geannuleerd werd), heb je recht op compensatie van de luchtvaartmaatschappij. Dat is wettelijk verplicht door Europa. Alleen, het is niet evident om dat geld te pakken te krijgen, want je claim moet aan de juiste voorwaarden voldoen.

Happy Flights helpt passagiers om die compensatie te krijgen. Nadat ze hun gegevens indienen op onze website, checkt ons algoritme of ze in aanmerking komen voor een schadevergoeding. Als dat zo is, gaan onze Claim Pursers er achteraan. In meer dan 90% van de gevallen kunnen we de passagiers blij maken met een mooie compensatie (tot max. €600 per persoon). Klinkt goed, niet?

Functieomschrijving

Heb je een groot rechtvaardigheidsgevoel? Ben je een dossierbijter en wil je graag mensen blij maken?
Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken om ons team te versterken!

De Junior Claim Purser is verantwoordelijk voor het succesvol en efficiënt afhandelen van schadeclaims bij luchtvaartmaatschappijen. Nadat de claim is binnengekomen en goedgekeurd, ben jij de persoon die het contact verzorgt met de luchtvaartmaatschappij tot we het geld gekregen hebben.

Als Junior Claim Purser krijg je heel wat verantwoordelijkheden:

Voor elke claim die binnenkomt, open jij een dossier in onze back office.
Je zorgt ervoor dat een dossier compleet is door extra informatie op te snorren bij de klanten of andere instanties.
Na analyse van alle informatie, stel je een plan van aanpak op per dossier, dat je voorlegt aan de Senior Claim manager.
Je voert een efficiënte en doeltreffende dossieropvolging, inclusief alle inkomende en uitgaande briefwisseling.
Als een dossier dreigt vast te lopen, ben jij de persoon die aan de alarmbel trekt en voorstelt om juridische stappen te ondernemen.
Je bestudeert de periodieke informatie die we je geven over de Europese en Belgische wetgeving, rechtspraak en rechtsleer inzake EU261.
Je helpt de Chief Navigator bij het opvolgen van Marketing acties.

Dat is een hele boterham, maar wees gerust je krijgt rugdekking van de Senior Claim Manager. Hij/zij zet de bakens uit die jij moet volgen en je hebt ook collega’s die je altijd kunnen helpen.

Profiel

We willen graag iemand met een administratieve opleiding waarbij je ook één of meerdere rechtsvakken hebt gekregen (rechtspraktijk geniet onze voorkeur). Heb je die niet, dan moet je ons wegblazen met je enthousiasme.
‘junior’ betekent ook ‘je hebt een baas’. Uiteraard heb je ook je eigen inbreng, maar het kan heel druk zijn bij Happy Flights en dan verwachten we dat je de instructies van de Senior Claim Manager zonder morren opvolgt.
Jouw organisatietalent staat strakker dan een skinny jeans. In je vriendenkring sta je bekend als een goede planner.
Je hebt er zin in! Je ben enthousiast, gedreven en je hebt een gevoel voor humor.
Al ben je vrolijk en sympathiek, je kan ook streng (maar rechtvaardig) zijn als het nodig is. Niet naar de klanten natuurlijk, maar naar de luchtvaartmaatschappijen. Je laat je niet aan het lijntje houden en met jouw voeten wordt er niet gespeeld. Maar je blijft respectvol en correct.
Facebook en Twitter zijn geen vreemde woorden voor jou. Je voelt je als een vis in het water op het internet.
Klantvriendelijk. Dit is niet zomaar een trefwoord dat we er voor de goede orde bijgeflanst hebben. De klanten staan bij ons echt op de eerste plaats. Ze hebben net een mottige ervaring gehad en wij moeten hun humeur terug opkrikken. Dan mag er niets foutlopen. Het is echt heel belangrijk dat je kan meedenken met de klant.
Bij ons heb je een streepje voor als je:

Zelf graag reist
Ervaring hebt met EU261 (als je dat net moest opzoeken, dan heb je geen ervaring J)
Naast NL, FR en EN nog een extra taal kent
De reissector als je binnenzak kent.

Last but not least: we zoeken mensen die ook naast de job een leuk en interessant leven hebben. We willen op maandagochtend (of na een vakantie) toffe verhalen horen en bijleren van jouw ervaringen buiten de job.  Want werken is niet alles in het leven.

We bieden aan

Een stevige dosis Adrenaline. Deze rol is een absolute sleutelrol in een ambitieuze start-up.
Een oneindig voorraad Dopamine. Meer dan 90% van onze klanten zijn door het dolle heen als ze hun compensatie ontvangen. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk. Bereid je voor om gelukkig te worden!
Geld. We bieden een marktconforme verloning aan. Dat zegt iedereen natuurlijk. Maar dat maakt het niet minder waar.
Een goede sfeer. Een start-up is per definitie een bruisende omgeving en bij ons is het niet anders. Er hangt elektriciteit in de lucht en we hebben allemaal het gevoel dat we samen aan  iets groots aan het bouwen zijn.
Fitness-ruimte met alle mogelijke toestellen en een douche. Kunnen wij ons dat permitteren als jonge start-up? Neen! Maar gelukkig is er een fitness zaak op de benedenverdieping van ons gebouw :-)

Happy Flights opereert vanuit Gent. Onze helihaven en landingsbaan zijn nog niet afgewerkt maar gelukkig is ons kantoor ook makkelijk bereikbaar te voet, met het openbaar vervoer (trein/tram/bus) of de auto (E17)

Voor meer info of het indienen van uw kandidatuur kan je ons mailen op jobs@happyflights.eu