Student Entrepreneurs Night op maandag 25 september in Brussel !

Student Entrepreneurs Night

maandag 25 september van 18u tot 21u30

Jonge mensen die hun project hebben opgestart, vertellen hun verhaal. Kom naar hen luisteren, ontmoet hen en laat u door hen inspireren ...

 

 

Young Entrepreneurs of Tomorrow (YET) en de Student Entrepreneurs Club slaan de handen ineen voor de eerste editie van de Student Entrepreneurs Night,  waar studenten en net afgestudeerde beginnende of meer ervaren ondernemers hun ervaringen zullen delen.

SPREKERS:

  • Arthur BARSALOU, de oprichter van iClinique, een gespecialiseerde service voor reparatie van Apple-producten en verkoop van computermateriaal.
  • Jonathan SCHOCKAERT heeft ListMinut uitgewerkt, een platform dat actief is op vlak van collaboratieve economie. ListMinut is de ideale oplossing om in uw buurt betrouwbare personen te vinden die een handje kunnen toesteken bij uiteenlopende dagelijkse activiteiten.
  • Emanuele BUTTICE, CEO en medeoprichter van OneHouseStand, een webplatform dat sinds februari 2016 ondernemingen en particulieren de mogelijkheid biedt om hun evenementen met 5 muisklikken te organiseren op unieke locaties.
  • Ricardo GHEKIERE, oprichter van Alchemist Box. Alchemist Box werkt samen met Schweppes en is een "cocktailbox" waarmee iedereen met vrienden en familie heerlijke en nieuwe smaken kan ontdekken. 
  • Jerome VANDERMEULEN, oprichter en Chief Everything Officer van Manhattn's Burgers, een formule voor snacks met 3 restaurants op 2 en een half jaar tijd, die internationaal wil gaan in landen zoals Duitsland, Frankrijk en Nederland. 

Ook de oprichters van het bedrijf Knock Knock zijn van de partij. 

Ben je geïnteresserd? Klik op het onderstaande beeld en schrijf je vlug in!

                              

 

Thumb 30159a76afc888e921aa2304c7b0c97994850907