Back to all First jobs

Thumb

First Job

Leuven

Agentschap Wegen en Verkeer

2 werfleiders weginfrastructuur

Company description

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.

Job description

Als werfleider weginfrastructuur zal je projectontwerpen begeleiden, nakijken en opstarten (al dan niet in samenwerking met studiebureaus, interne en externe projectpartners, zoals De Lijn, gemeenten, politie, Vlaamse administraties, …). Daarnaast zal je de uitvoering van de projecten opvolgen en afwerken, zowel technisch als financieel. Het is de bedoeling veilige, kwalitatieve ontwerpen en uitvoeringen te realiseren, binnen het vooropgestelde budget (o.a. hoeveelheden, te gebruiken materialen, manier van uitvoering, fasering, …).

Searched Profile

Je hebt een masterdiploma, bij voorkeur in de industriële wetenschappen optie bouwkunde of elektromechanica.
Je hebt bij voorkeur minstens 2 jaar werkervaring in werfopvolging, maar gemotiveerde laatstejaarsstudenten komen ook in aanmerking.
Je hebt bij voorkeur kennis van de technische voorschriften en regelgeving voor de wegenbouw in het Vlaamse Gewest (Standaardbestek 250, wetgeving op overheidsopdrachten, vergunningen, ….).
Je bent bereid eventueel ingeschakeld te worden in de winterdienst en permanente wachtdienst (overuren, nacht– en weekendwerk in een beurtrol waarvoor compensatie voorzien is).

We offer

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving.
Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gratis woon–werkverkeer met openbaar vervoer, 35 vrij te kiezen vakantiedagen, vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar, glijdende werkuren en de mogelijkheid tot telewerk.
Je bruto aanvangssalaris bedraagt minimaal € 3.204,70 (0 jaar ervaring – salarisschaal A111) en relevante privé–ervaring of ervaring als zelfstandige kan onder bepaalde voorwaarden verloond worden.

Apply for this job

Articles you may want to read