Back to all First jobs

Thumb

First Job

Antwerpen

Pensiontheker

Administratief medewerker

Company description

Pensiontheker team

Al meer dan 5 jaar introduceert Pensiontheker starters tot de arbeidsmarkt. Via een groeitraject van 2 tot 5 jaar krijg je de kans op om korte termijn ervaring op te doen binnen enkele grote multinationals in de bank- en verzekeringssector. Laat de vermelding van bank-en verzekeringssector je zeker niet afschrikken. Geen ervaring? De meeste van onze medewerkers zijn zo begonnen en zijn vandaag mini-experts binnen hun vakgebied. Klinkt saai? Je hebt ons team duidelijk nog niet ontmoet!

Job description

We zijn op zoek naar starters met goesting om aan hun eerste job te beginnen, maar misschien nog niet helemaal weten in wat voor functie of binnen welke sector. We kijken daarom niet zo zeer naar jouw studies of werkervaring, maar vooral naar jouw motivatie om erin te vliegen!

Als je bij Pensiontheker begint, gaan meteen met jou aan de slag. Je krijgt een korte theoretische opleiding en leert alle ins & outs van ons bedrijf. Daarna ga je aan de slag bij onze klant, een multinational in de bank- en verzekeringssector. Daar krijg je aansluitend nog een praktische opleiding zodat je meteen bergen kan verzetten.  

Hierna stopt het zeker niet! Tijdens je loopbaan bij ons kan je genieten van verschillende interne en externe opleidingen. Er komt tweewekelijks iemand langs op project om je traject op te volgen en je kan tussentijds ook van interne en externe opleidingen genieten. 

Searched Profile

 • Je hebt een stevige dosis motivatie en goesting om erin te vliegen!
 • Je bent nieuw op de arbeidsmarkt en op zoek naar een eerste werkervaring. Je weet nog niet zo goed wàt je graag wil doen, maar je bent klaar om het te ontdekken.
 • Administratief werk schrikt je niet af.
 • Je bent flexibel en houdt van enige afwisseling in je job.
 • Je kijkt er naar uit om bij te leren van de professionals rondom jou.
 • Je houdt van teamwerk en gezelligheid, maar je kan ook perfect zelfstandig werken.

We offer

 • De mogelijkheid om op korte tijd veel ervaring op te doen binnen verschillende multinationals in de bank en verzekeringssector. Veel afwisseling, samen met een vast contract van onbepaalde duur. Zalig toch?
 • Een aantrekkelijk startersloon!
 • Héél veel extralegale voordelen: GSM-abonnement van 10GB, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, een ambulante verzekering die je medische kosten dekt tot 2.500 euro per jaar, maaltijdchecques, ecochecques, …  (We hebben niet gelogen met héél veel, toch? ;-))
 • Enkele super gezellige teamdagen per jaar waar je volledig in de watten wordt gelegd!
 • De kans om veel bij te leren en jezelf te ontplooien. 
Apply for this job

Articles you may want to read