Back to all First jobs

Thumb

First Job

Sint-Pieters-Woluwe

le Hardÿ & Paternostre

Advocaat

Company description

De Advokatenkantoor “le Hardÿ & Paternostre” (LHP Law Firm) werd begin januari 2016 opgericht.
 
Ons team biedt juridische diensten in het ondernemingsrecht in ruime zin. Onze expertise omvat het opstellen van documenten of contracten, het opstellen van juridische adviezen, het voeren van onderhandelingen en het afhandelen van geschillen. Dankzij ons netwerk kunnen wij op doortastende wijze een globale dienstverlening aanbieden aan de verschillende economische actoren en in de meest technische domeinen.
 
In haar relaties met haar cliënteel, bestaande uit ondernemingen en particulieren, benadrukt ons team stiptheid, bereikbaarheid, snelheid en transparantie.
 
Dankzij onze multidisciplinaire opleiding en onze ervaring in de adviesverstrekking aan ondernemingen, dragen wij pragmatisme en resultaatgerichtheid in het kader van de ons toevertrouwde dossiers hoog in het vaandel.
 
Wij behandelen onze dossiers in het Frans, Nederlands en Engels.

Ons team telt momenteel 4 leden (2 vennoten en 2 medewerkers) en wenst haar ploeg uit te breiden met een Nederlandstalige advocaat-stagiair.

Job description

advocaat-stagiair in het ondernemingsrecht in ruime zin

Searched Profile

► U bent pas afgestudeerd (Master in Rechten).

► Nederlands is uw moedertaal en u hebt een goede kennis van het Frans en het Engels.

► U bent een gepassioneerd jurist met een duidelijke en gerichte interesse in het ondernemingsrecht.

► U bent accuraat, dynamisch, zeer georganiseerd en stressbestendig.

We offer

► Een aangename werksfeer (jonge advocaten van 26 jaar tot 36 jaar) in een mooi kader (het kantoor is gelegen in de Tervurenlaan, naast een park).

► Een goede opleiding en mooie uitdagingen in een groeiend advocatenkantoor.

► Een activiteit binnen de belangrijkste rechtstakken van het ondernemingsrecht en een directe inmenging in alle facetten van de toevertrouwde dossiers.

► Het aanleren van het advocaatberoep in de brede zin (het voeren van gerechtelijke procedures, pleiten, onderhandelen, adviezen en contracten opstellen, juridische opzoekingen verrichten, strategieën uitwerken, een commerciële aanpak van een dossier aanleren, …)

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar starterjobs