Back to all First jobs

Thumb

First Job

Eindhoven

European Leisure Jobs

Animator(trice) seizoen 2019, hoogseizoen!

Company description

Wat we doen voor jou!

Ben je een enthousiaste recreatieprofessional? En zoek je een uitdagende baan? Bingo! European Leisure Jobs verbindt jou met de beste werkgevers in de Europese recreatiebranche. Zo selecteren we bijvoorbeeld al ruim 25 jaar de beste medewerkers voor Vacansoleil Camping Holidays met meer dan 500 campings in 16 Europese landen. Ook werken we met grote namen als Elite Club Vacanze, Iris Parc, Yelloh! Village en Sunêlia Vacances.

We helpen topmedewerkers aan de leukste banen in heel Europa. Heb je geen duizelingwekkend CV? Geen probleem. Wij zijn er voor ervaren én voor beginnende medewerkers.

Wie zijn wij?

European Leisure Jobs is de naam. Helemaal thuis in werving en selectie voor de recreatiebranche. Dat doen we al meer dan 45 jaar. Recreatie is ons vak. Een geweldig vak. Wat ons werk zo bijzonder maakt? Alles draait om service. Om échte, ultieme service. Om het overtreffen van verwachtingen. En altijd met een lach.

Ja, zó werken wij ook. Met aandacht, passie en plezier. Met heel veel inzet én met kennis van zaken. Zo helpen we jou graag aan je ideale baan. En zo dagen we ook jou uit om het beste uit jezelf te halen!

Job description


Wat kun je verwachten als animator(trice) in het hoogseizoen?

Als animator in het hoogseizoen kom je binnen zodra de drukte begint op de camping. Súper veel mensen, súper mooie camping en súper lekker weer. Laat de zomer maar beginnen! 

Jouw dagen vullen zich met activiteiten zoals waterspellen, minidisco, aquagym, zumba, shows en nog veel meer. Elke dag doe je weer iets anders met de gasten van de camping. Dit doe je samen met collega’s die vanuit heel Europa komen. Wie weet werk jij straks wel in een Italiaans team… fantastico! Dit werk kun je doen op een super grote camping in het zuiden van Frankrijk maar ook op een kleine familiecamping tussen de Zwiterse Alpen. Er is van alles mogelijk! 

Searched Profile

Wat voor animator(trice) zoeken we?

  • Talen: Nederlands en Engels (Frans is een pre)  
  • Persoonlijkheid: Enthousiast, gemotiveerd, teamplayer en een klein beetje gek 
  • Beschikbaarheid:  1 juli 2018 tot 31 augustus 2018 
  • Ervaring: Ervaring als animator of iets soortgelijks is een pre 
  • Opleiding: Toeristische opleiding is een pre  

We offer

Wat krijg je als animator(trice) in het hoogseizoen?

Salaris: Indicatie: €700,00 netto per maand tot €1.700,00 bruto per maand 
Accommodatie: Inbegrepen
Maaltijden: Afhankelijk van camping  
Vrije dagen: Minimaal 1 per week 
Training: Inbegrepen 
En verder: Nieuwe dans skills en volgers op Instagram 

Apply for this job

Articles you may want to read