Back to all First jobs

Thumb

First Job

Brussel

Audit Vlaanderen

Auditor

Company description


Bij de Vlaamse overheid vind je jobs in allerlei vakgebieden. Zorgen voor veilige wegen, de natuur of onderwijs voor iedereen, het zijn maar enkele van onze taken. Samen met je collega's geef je elke dag het beste van jezelf, in een job die een verschil maakt in de maatschappij.

Als starter krijg je bij de Vlaamse overheid de kans om je talent in te zetten in een job met een maatschappelijke meerwaarde in een moderne werkomgeving. Dankzij een divers ontwikkelingsaanbod, kan je bovendien groeien in je job.

We hebben vacatures voor uiteenlopende profielen. 

Job description

 

 

Ben je een geboren analist met een kritische geest die heldere syntheses maakt? Hou je van diverse professionele contacten en maak je graag van heel Vlaanderen je werkterrein? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

Audit Vlaanderen evalueert de organisatiebeheersing van de lokale besturen en de Vlaamse overheid. Dit gebeurt door middel van audits. Audit Vlaanderen voert verschillende soorten audits uit: organisatie-audits, thema-audits, proces-audits, ad-hoc audits, detectie-audits en forensische audits. Je draagt bij aan een effectieve, efficiënte, integere en kwaliteitsvolle overheid. Binnen een team kan men op je rekenen, maar het schrikt je ook niet af om veelal zelfstandig te werken.

Als auditor krijg je te maken met een veelheid aan maatschappelijk relevante processen bij lokale besturen en agentschappen van de Vlaamse overheid. Audit Vlaanderen wil een partnerrol vervullen ten opzichte van haar belanghebbenden. Voor audits bij lokale besturen en de Vlaamse administratie gaat het om verwachtingen bij de auditcomités, het management, de personeelsleden en de politiek verantwoordelijken.

Je zal als auditor voortdurend geconfronteerd worden met verschillende (en soms tegenstrijdige) verwachtingen van diverse belanghebbenden. Iedere belanghebbende bekijkt de auditfunctie immers vanuit zijn of haar eigen standpunt, behoefte en taakstelling. Dat vereist enerzijds de juiste communicatievaardigheden en overtuigingskracht en anderzijds de nodige gedragenheid en aanvaarding van een centrale auditfunctie. Als auditor zal je sterk moeten inzetten op het verkrijgen en behouden van een breed draagvlak, zowel op politiek niveau als bij het management.

Om deze uitdagende job tot een goed einde te brengen, biedt Audit Vlaanderen jou een intensieve opleiding aan.

Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij de vacature op www.werkenvoorvlaanderen.be. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Searched Profile

Wie zoeken we

  • Je hebt een masterdiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid. De volledige lijst vind je hier: https://overheid.vlaanderen.be/Bijlage02.
  • Je kunt ook deelnemen aan de selectie als je binnenkort afstudeert en binnen de 6 maanden na de uiterste inschrijvingsdatum het gevraagde diploma kan behalen.

 

We offer

Wat bieden we

  • Je krijgt een contract van onbepaalde duur. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar.
  • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

 

Apply for this job

Articles you may want to read