Back to all First jobs

Thumb

First Job

Brussels

Selor

Begrotingscoördinator (m/v/x)

Company description

Selor zoekt 2 begrotingscoördinatoren (m/v/x) voor de FOD Beleid en Ondersteuning (BOSA).
Het Directoraat-generaal Begroting en Beleidsevaluatie staat de Staatssecretaris van Begroting en de Regering bij op het vlak van de begroting en de controle op de uitvoering ervan, de beleidsevaluatie, de organisatiebeheersing en de ontwikkeling van Business Intelligence.

De vacatures zijn vacant bij de dienst Begeleiding Begroting en de macrobudgetaire dienst.

 

 

Job description

 • Je adviseert de beleidscel van de staatssecretaris voor Begroting in het licht van de politieke begrotingsbeslissingen van de Belgische regering. Je zet de beslissingen om in officiële teksten. Je ondersteunt de strategische begrotingsbeslissingen door gerichte adviezen te formuleren op basis van je expertise op het vlak van overheidsfinanciën. Je bent verantwoordelijk voor een overheidsorganisatie en je helpt mee om haar begroting zo zuinig en doeltreffend mogelijk te maken in het kader van de vastgelegde richtlijnen.
 • Je neemt deel aan vergaderingen met nationale en internationale instellingen. Je vertegenwoordigt de FOD Beleid en Ondersteuning en de staatssecretaris voor Begroting op vergaderingen, platformen en discussieforums.
 • Je begeleidt de federale overheidsdiensten (FOD’s) bij de uitvoering van hun taken in het kader van de begrotingscyclus (opmaak, uitvoering, controle, rapportering). Je bent het centrale aanspreekpunt. Je respecteert de geldende richtlijnen en de regelgeving op de rijkscomptabiliteit. Je houdt ook rekening met gegevens over de meer algemene macro-economische context.

 

Searched Profile

Je hebt een diploma van master. Je wordt eveneens toegelaten als je laatstejaarsstudent bent van het academiejaar 2020-2021 voor het behalen van het vereiste diploma.

 

We offer

Naast een aantrekkelijk loon kan je rekenen op uitgebreide opleidingsmogelijkheden, en verschillende sociale voordelen. Je hebt ook gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en een voordelige hospitalisatieverzekering. Je krijgt een gsm en laptop met tussenkomst in de gsm-kosten. Er is een bedrijfsrestaurant en je werkplaats is makkelijk bereikbaar. Dankzij de glijdende uren, minstens 26 verlofdagen, 12 dagen recup (ter compensatie van 40u) en de mogelijkheid tot telewerk ben je zeker van een goede balans tussen werk en privéleven.

 

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar starterjobs

 • =job.status_text

  Beheerscontroleur (m/v/x)

  CPAS/OCMW First Job
  1000 Bruxelles
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  1 Géomètre-expert

  SPF Finances - FOD Financiën First Job
  1030 Bruxelles
  This job has multiple locations
  Study level: Master Regime:
 • =job.status_text

  2 Landmeter-experten

  SPF Finances - FOD Financiën First Job
  1030 Bruxelles
  This job has multiple locations
  Study level: Master Regime: Full Time