Back to all First jobs

Thumb

First Job

Brussel

Vlaamse overheid

beleidsraadgever/dossierbeheerder omgevingsvergunningen

Company description


Bij de Vlaamse overheid vind je jobs in allerlei vakgebieden. Zorgen voor veilige wegen, de natuur of onderwijs voor iedereen, het zijn maar enkele van onze taken. Samen met je collega's geef je elke dag het beste van jezelf, in een job die een verschil maakt in de maatschappij.

Als starter krijg je bij de Vlaamse overheid de kans om je talent in te zetten in een job met een maatschappelijke meerwaarde in een moderne werkomgeving. Dankzij een divers ontwikkelingsaanbod, kan je bovendien groeien in je job.

We hebben vacatures voor uiteenlopende profielen. 

Job description

Departement Landbouw en Visserij

1 vacature(s)
Solliciteer tot en met: 14-1-2021
Contract: Contract bepaalde duur
Tip: bekijk ook het selectiereglement

We zoeken een nieuwe collega die instaat voor het vervolledigen en opvolgen van dossiers over omgevingsvergunningen. Heb je kennis van het landbouwbeleid en het vergunningengebeuren in Vlaanderen? Ben je geïnteresseerd in de relatie tussen windmolens, waterlopen, fietssnelwegen en het effect er van op landbouw?

Ga je altijd georganiseerd te werk en verlies je de klant daarbij nooit uit het oog? Dan ben jij de collega die ons team mist.
Als dossierbeheerder omgevingsvergunningen geef je inhoudelijk advies over stedenbouwkundige en ruimtelijke dossiers. Ben jij de geschikte persoon voor deze uitdaging? Aarzel dan niet om te solliciteren.

Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij 'extra documenten'. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Wat bieden we

  • Je krijgt een contract van bepaalde duur (1 jaar) in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar (schrappen en aanpassen bij volcontinu functies).
  • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge). Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen

Searched Profile

Je hebt een masterdiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid. De volledige lijst vind je hier: https://overheid.vlaanderen.be/Bijlage02.

Je kunt ook deelnemen aan de selectie als je binnenkort afstudeert en binnen de 2 maanden na de uiterste inschrijvingsdatum het gevraagde diploma behaalt. Je kunt de functie alleen opnemen als je op het moment van de indiensttreding je diploma effectief behaald hebt.

We offer

Bespreekbaar
Apply for this job

Articles you may want to read