Back to all First jobs

Thumb

First Job

Antwerpen

SGS

Clinical Trial Nurse

Company description


Bij SGS kan je kiezen. Allereerst uit onze verschillende vacatures. Maar je hebt bij SGS nog een andere keuze.  Kies je voor verdiepen of kies je voor verrijken? We zijn niet alleen op zoek naar collega’s die de diepte van hun vakgebied ingaan. We zijn net zo hard op zoek naar verbinders, collega’s die onze indrukwekkende diversiteit aan diensten kunnen koppelen. Aan elkaar. En daarmee onze dienstverlening verrijken.

SGS is wereldleider als het gaat om inspectie, controle, analyse en certificering. We zijn zelfs de wereldwijde benchmark voor kwaliteit en integriteit.  Daar zijn we waanzinnig trots op. Net als op onze ruim 100.000 collega’s die onze klanten bijstaan wereldwijd, of wat dacht je van onze 1850 medewerkers alleen al in België?  Verdeeld over expertises, branches en culturen heen, geven onze medewerkers dagelijks 110% van zichzelf. Onze medewerkers bouwen aan hun eigen weg binnen de dienstverlening en expertise.

In het kader van voortdurende groei en om ons bedrijf te helpen groeien, zijn we op zoek naar een Clinical Trial Nurse. 

Job description

Als Clinical Trial Nurse voer je alle paramedische taken uit verbonden aan de studieprotocols alsook niet studiespecifieke taken zoals:

 • het werken aan kwaliteit van materiaal
 • het schrijven, aanpassen of reviewen van procedures en werkvoorschriften

Samen met de projectleider zorg je ervoor dat de nursing-uren voor studies (zoveel mogelijk) binnen de voorziene budgetten van de offertes blijven. Hierbij sta je in voor:

 • het verzorgen en coördineren van de planning van de uren van de freelance medewerkers en het oplossen van planningsproblemen.
 • het uitvoeren van gedelegeerde QA-taken, zoals:  temperatuurmonitoring, geplande calibraties van toestellen, maandelijkse controle van de reanimatiekoffers, ...; en andere gedelgeerde taken, zoals: het invullen van CRF’s, het toedienen van medicatie, het bijhouden van stocklijsten van medisch verbruiksmateriaal en het doorgeven van wekelijkse bestellingen aan het secretariaat.
 • Het uitvoeren van de paramedische taken in het kader van een project (uitvoeren van selectie-onderzoeken; opstarten en afwerken van kinetiekdagen; uitvoeren van retours; uitvoeren van eindonderzoeken).
 • Het bijwonen van de studiegebonden teammeetings.
 • De praktische voorbereiding van studies, klaarzetten van materiaal, bedden, organisatie van transporten van stalen en materiaal.
 •  Het coördineren van en het helpen bij het plakken en het klaarzetten van de bloed-, plasma- en urinetubes, urinebussen, etc voor de studie.

Searched Profile

 • Je bent een gegradueerde/gebrevetteerde verpleegkundige
 • Je spreekt vlot Nederlands en Engels. Ken je ook ee woordje Frans? Dat is zeker een pluspunt!
 • Je bent een uitgesproken organisatietalent, je bent nauwkeurig en stipt.
 • “Stress” staat niet in jouw woordenboek
 • Je bent flexibel en straalt vertrouwen uit

We offer

Wat wij aanbieden :

Was je toch al aan het nadenken over jouw carrière? Misschien is dit dan wel een volgende stap. Binnen SGS kan je rekenen op een verantwoordelijke functie, een gezellig team van collega’s en een aantrekkelijk salarispakket helemaal aangepast aan jouw kennis en ervaring (denk aan firmawagen, dagvergoeding, groepsverzekering, etc...)

Wil je hier deel van uitmaken?

We zijn benieuwd naar je reactie. Stuur ons jouw verhaal met cv via onze website jobs.sgs.com en wie weet heb je straks gekozen voor een leuke nieuwe job binnen SGS. 

Kazi competences

Discover below the values and teamroles that are important for this job. Do the Kazi-test to see if you are matching with those competences.

TeamRoles

Networker
A challenging team member tries to maximize each collaborative partner’s potential and engages everyone to strive for excellent performance.
Planner
A planner ensures efficiency and effectiveness when achieving short-term goals. In a group, the employee focuses on the way in which the goal must be achieved.

WorkValues

Harmonious
In this job, the employee must closely follow procedures, agreements, or work methods. There is a clear job description and the employee often receives feedback about his or her performance by means of structured consultation. The employee primarily has contact within the organization and contact is informal in nature.
Accurate
In this job, accuracy and detail-oriented work are priorities.

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar starterjobs

 • =job.status_text

  Clinical Lab Technician

  SGS First Job
  2060 Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: Bachelor Regime: Full Time