Back to all First jobs

Thumb

First Job

Antwerpen

Engie Electrabel

Collaborator Sales Retail – Antwerpen / Gent, België

Company description

Hou je van het behalen van targets en werk je graag samen met gedreven collega’s? Verkoop je werkelijk alles – maar heb je kennis van de energiesector? Zet jouw kennis en ervaring in om onze Marketing & Sales unit te ondersteunen.

ENGIE in België staat voor:

 • 16.700 medewerkers en 150 jaar expertise
 • 2,7 miljoen klanten bevoorraad met elektriciteit en aardgas
 • Persoonlijke en jobtechnische ontwikkeling

ENGIE Electrabel
ENGIE Electrabel is een dochteronderneming van ENGIE Groep en marktleider in de verkoop van energie. Daarnaast produceren wij ook elektriciteit en groene energie. We streven ernaar een partner te zijn voor de 2,71 miljoen klanten die ons elke dag inspireren. Door goed te luisteren ontwikkelen we innovatieve en duurzame oplossingen om hun energiecomfort te verbeteren.

Job description

Inbound en outbound kansen creëren als Collaborator Sales Retail
Onze Marketing & Sales unit speelt een sleutelrol in de snel veranderende energiemarkt. ENGIE zet zich in voor een CO2-arme economie: onze unit biedt nieuwe en bestaande klanten op maat gemaakte oplossingen waarmee zij hun energiegebruik beter kunnen beheersen. Wij kenmerken ons door persoonlijk contact, hoge kwaliteit en nauwe samenwerking met de klant.

In een dynamisch team met duidelijke targets kom jij tot bloei als Collaborator Sales Retail. In deze tijdelijke functie ben je verantwoordelijk voor het leggen van nieuwe en het onderhouden van bestaande contacten. Je signaleert verkoopkansen en adviseert (potentiële) klanten over onze energy packages, alsook onze producten en diensten.

Ben jij de verkoopgeoriënteerde salesprofessional met overtuigingskracht? 
ENGIE is een ondernemend bedrijf met het ambitieuze plan om de energiewereld van morgen te veroveren. Jij kunt je in deze uitdaging vinden: je bent bewust van de energiemarkt en wat er nodig – en mogelijk – is om die te verbeteren. Je bent commercieel ingesteld, communicatief sterk en klantgericht. Je functioneert goed in een jong en energiek team waarin veranderingen op hoog tempo worden doorgevoerd. Je bent leergierig, analytisch en wilt proactief bijdragen aan het succes van jouw team.

Searched Profile

Jouw profiel: 

 • Een bachelorsdiploma in communicatie, marketing of technische discipline
 • Ervaring en/of kennis van sales in een technische markt
 • Perfect Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk
 • Kennis van Microsoft Outlook en Office
 • Handigheid en/of ervaring met databasesystemen zoals SAP

We offer

Werken bij een wereldspeler op het gebied van energie
ENGIE doet er alles aan om te investeren in jouw kennis en ontwikkeling. Daarom krijg je in deze tijdelijke functie on-the-job-training, regelmatige updates en trainingen over nieuwe projecten. Zijn we enthousiast over je? Dan presenteren we je graag als eerste nieuwe vacatures om door te groeien binnen het team of het bedrijf.

ENGIE Groep is een wereldspeler op het gebied van energie, maar behandelt haar medewerkers als familie. Samen zijn we verantwoordelijk voor ons succes en bouwen we aan een CO2-arme economie. Om samen succesvol te zijn, hebben we onze voorwaarden geoptimaliseerd:

 • Werken aan prestigieuze projecten met nieuwe technologieën
 • Een competitief salaris, in functie van opleiding en ervaring
 • Vast aantal vakantiedagen, 12 adv-dagen, forfaitaire onkostenvergoeding en 3 dagen anciënniteitsverlof bij indiensttreding
 • Overige extralegale voordelen, waaronder een goede pensioenopbouw, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, internetvergoeding voor thuis en maaltijd- en ecocheques

Draag jij bij aan ons succes?
Kom werken in een jong en energiek team: solliciteer op deze vacature met je cv en motivatie.

Apply for this job

Articles you may want to read