Back to all First jobs

Thumb

First Job

Brussels

Departement Mobiliteit en Openbare Werken

deskundige organisatieondersteuning

Company description

Mobiliteit en Openbare Werken is een onderdeel van de Vlaamse overheid, bevoegd voor zowat alles wat met verkeer, mobiliteit, waterwegen, infrastructuur en openbare werken te maken heeft.

Het beleidsdomein Mobiliteit en Openbare Werken (MOW) is één van de 9 beleidsdomeinen van de Vlaamse overheid. MOW staat op een duurzame manier in voor een veilige, vlotte en slimme mobiliteit en voor het geïntegreerd en efficiënt beheren en realiseren van infrastructuur ten dienste van maatschappij en economie in Vlaanderen.

Job description

Als deskundige organisatieondersteuner sta je mee in voor de goede werking van de afdeling. Je leert de processen en dossierstromen binnen de afdeling goed kennen en je zorgt voor een vlotte dagelijkse doorstroom. Je volgt de dossiers op en zorgt er voor dat deze een vlotte weg door het departement kennen. Je bekijkt de processen binnen de afdeling met een kritisch oog en doet voorstellen om bij te sturen wanneer dit nodig is. 
Concreet neem je voor het afdelingshoofd veel organisatorisch en administratief werk uit handen en werk je met hem nauw samen. Discretie en integriteit staan hierbij centraal.

De deskundige organisatieondersteuner ondersteunt de administratieve administratieve cel van de afdeling Algemene Technische Ondersteuning door het administratief opvolgen van de personeelsaangelegenheden en je bent hiervoor het aanspreekpunt. Je verzorgt de interne communicatie, beheert het archief en je biedt de nodige facilitaire ondersteuning bij personeelszaken. 
Kortom het betreft een divers takenpakket aan ondersteunende dienstverlening dat steeds evolueert.

Je bent een echte administratieve duizendpoot en je biedt de correcte ondersteuning op maat. Je wordt ingezet voor een diversiteit aan praktische, organisatorische taken binnen de afdeling.

Lees meer over het takenpakket, de organisatie en de selectieprocedure in het selectiereglement dat je terugvindt via volgende site:https://bouwmeeaanvlaanderen.be/?id=53&vac=6878. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Searched Profile

  • Je beschikt over een bachelordiploma bij voorkeur in de richting Office management.
  • Relevante werkervaring of kennis van de werking van de Vlaamse Overheid of van het Departement Mobiliteit en Openbare Werken is een pluspunt, maar laatstejaarsstudenten komen ook in aanmerking.
  • Je werkt nauw samen met het afdelingshoofd van de afdeling Algemene Technische Ondersteuning. Discretie en integriteit staan bij de uitoefening van je taken voorop.
  • Je hebt administratief-organisatorische vaardigheden.
  • Je hebt kennis van agendabeheer, informatiestromen, documentbeheer.
  • Je bent nauwkeurig in administratie en opvolgen van deadlines.
  • Je hebt goede communicatie skills, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je kan vlot overweg met courante software (Word, Excel, outlook, OneNote, SharePoint …).

We offer

Je komt terecht in een dynamische organisatie die oog heeft voor innovatie – contract onbepaalde duur – ruime opleidings- en ontplooiingskansen – 35 dagen verlof en vrijaf tussen Kerst en nieuwjaar – gratis woon- werkverkeer met het openbaar vervoer – maaltijdcheques – hospitalisatieverzekering - glijdende werkuren - mogelijkheid tot telewerk.

Je bruto salaris bedraagt minimaal € 2.419,99 (0 jaar ervaring - salarisschaal B111) en relevante privé-ervaring of ervaring als zelfstandige kan onder bepaalde voorwaarden verloond worden.  

Meer informatie over deze financiële en sociale voordelen kan je terugvinden via de website www.werkenvoorvlaanderen.be.

Apply for this job

Articles you may want to read