Back to all First jobs

Thumb

First Job

Brussel

Vlaamse overheid

Dossierbehandelaar personeelsadministratie (werfreserve)

Company description


Bij de Vlaamse overheid vind je jobs in allerlei vakgebieden. Zorgen voor veilige wegen, de natuur of onderwijs voor iedereen, het zijn maar enkele van onze taken. Samen met je collega's geef je elke dag het beste van jezelf, in een job die een verschil maakt in de maatschappij.

Als starter krijg je bij de Vlaamse overheid de kans om je talent in te zetten in een job met een maatschappelijke meerwaarde in een moderne werkomgeving. Dankzij een divers ontwikkelingsaanbod, kan je bovendien groeien in je job.

We hebben vacatures voor uiteenlopende profielen. 

Job description

Behartig je graag personeelsdossiers en de bijhorende regelgeving? Ben je sterk in adviesverlening en administratieve afhandeling? Is klantgerichtheid één van je sterke troeven en wil je werken binnen een sterk gedigitaliseerde HR-context? Dan is onderstaande vacature iets voor jou!

Als dossierbehandelaar personeelsadministratie sta je mee in voor een efficiënt proces van de personeels- en loonadministratie binnen de Vlaamse overheid. Je werkt in een team en behandelt personeelsdossiers van A tot Z.

Er wordt een contractuele werfreserve aangelegd voor deze functie. Het Dienstencentrum Personeelsadministratie wenst op korte termijn te werven uit deze werfreserve.

Lijkt zo'n functie iets voor jou? Lees dan snel verder en wie weet word jij binnenkort wel onze nieuwe collega!

Lees meer over de functie in het selectiereglement onderaan deze pagina. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

 • Je krijgt een contract van onbepaalde in de graad van deskundige met bijhorende salarisschaal B111. Op (http://www.werkenvoorvlaanderen.be/salarissimulator) kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
 • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
 • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar (schrappen en aanpassen bij volcontinu functies).
 • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge). Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? [www.werkenvoorvlaanderen.be](http://www.werkenvoorvlaanderen.be)

Searched Profile

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende voorwaarden:

Optie 1: Je hebt een bachelor diploma in een relevante studierichting (vb. sociaal werk, HR gericht, office management, rechtspraktijk etc.).

Optie 2: Je hebt een bachelor diploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau B binnen de Vlaamse overheid en je hebt een eerste relevante werkervaring in het beheren van dossiers of met sociaal juridische regelgeving of administratieve procedures.

We offer

Bespreekbaar
Apply for this job

Articles you may want to read

Similar starterjobs

 • =job.status_text

  Recruteur

  ACCENT JOBS First Job
  1090 Jette
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  Recruiter

  ACCENT JOBS First Job
  1090 Jette
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time