Back to all First jobs

Thumb

First Job

Brugge

Vlaamse overheid

Dossierbeheerder omgeving

Company description


Bij de Vlaamse overheid vind je jobs in allerlei vakgebieden. Zorgen voor veilige wegen, de natuur of onderwijs voor iedereen, het zijn maar enkele van onze taken. Samen met je collega's geef je elke dag het beste van jezelf, in een job die een verschil maakt in de maatschappij.

Als starter krijg je bij de Vlaamse overheid de kans om je talent in te zetten in een job met een maatschappelijke meerwaarde in een moderne werkomgeving. Dankzij een divers ontwikkelingsaanbod, kan je bovendien groeien in je job.

We hebben vacatures voor uiteenlopende profielen. 

Job description

Ben je op zoek naar een nieuwe, professionele uitdaging, waarbij je je interesse in ruimtelijke ordening en
landbouw kunt combineren? Dan ben jij misschien wel de geknipte persoon om aan de slag te gaan als
dossierbeheerder bij de dienst Omgeving van het Departement Landbouw en Visserij.

Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij 'hoe solliciteren'. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

  • Je krijgt een contract van bepaalde duur (1 jaar). Je wordt aangeworven in de graad van deskundige met bijhorende salarisschaal B111. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar (schrappen en aanpassen bij volcontinu functies). 
  • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen

Searched Profile

Je hebt een bachelorsdiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau
B binnen de Vlaamse overheid. De volledige lijst vind je hier:
https://overheid.vlaanderen.be/Bijlage02.

Affiniteit met landbouw en/of ruimtelijk ordening is een pluspunt.

We offer

Bespreekbaar
Apply for this job

Articles you may want to read