Back to all First jobs

Thumb

First Job

Brussels

Departement Mobiliteit en Openbare Werken

dossierbeheerder overheidsopdrachten

Company description

Mobiliteit en Openbare Werken is een onderdeel van de Vlaamse overheid, bevoegd voor zowat alles wat met verkeer, mobiliteit, waterwegen, infrastructuur en openbare werken te maken heeft.

Het beleidsdomein Mobiliteit en Openbare Werken (MOW) is één van de 9 beleidsdomeinen van de Vlaamse overheid. MOW staat op een duurzame manier in voor een veilige, vlotte en slimme mobiliteit en voor het geïntegreerd en efficiënt beheren en realiseren van infrastructuur ten dienste van maatschappij en economie in Vlaanderen.

Job description

De functie van dossierbeheerder overheidsopdrachten situeert zich binnen de afdeling Maritieme Toegang van het departement Mobiliteit en Openbare Werken. Je zal tewerkgesteld worden in een team van dossierbeheerders verspreid over 3 vestigingen (Antwerpen, Oostende en Zeebrugge).

Als dossierbeheerder ondersteun je projectleiders bij de opmaak en uitvoering van overheidsopdrachten. Door ondersteuning te bieden behoud je het totaalbeeld over het gehele project, hierdoor kan je jouw projectvaardigheden ten volle ontwikkelen.

Je zorgt ervoor dat de interne processen efficiënt, correct en klantvriendelijk verlopen en dat procedures, wet- en regelgeving worden gerespecteerd.

Overheidsopdrachten worden door de overheid op de markt gebracht via bestekken. Ondersteuning bieden aan de projectleiders doe je onder andere met administratieve goedkeuringsstromen die hierrond bestaan. Verder zorg je voor het ingeven van de ontvangen offertes in het informatiesysteem e-Delta en ondersteunt de projectleider bij het opmaken van zijn gunningsbeslissing.

Eenmaal een overheidsopdracht toegekend werd aan een aannemer volg je de uitvoering ervan mee op. Je verwerkt de vorderingsstaten en zorgt voor een correcte en tijdige betaling van facturen. Ook help je bij het opstellen van verrekeningen en bij-aktes.

Kortom als dossierbeheerder overheidsopdrachten heb je een uitgebreid takenpakket. We zoeken dan ook een communicatief sterk persoon die zich graag in de materie wil verdiepen.

Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij ‘extra documenten’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Searched Profile

 • Je beschikt over een bachelordiploma, bij voorkeur in een economische of juridische richting zoals accountancy-fiscaliteit, rechtspraktijk,…
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in het domein van de overheidsopdrachten en meer bepaald in de administratieve opvolging en (financiële) verwerking.
 • Relevante werkervaring is een pluspunt, maar pas afgestudeerden (schooljaar 2019-2020) komen ook in aanmerking.
 • Je kan vlot werken met PC en met de hedendaagse software.
 • Je hebt financieel inzicht en redactionele vaardigheden (brieven en verslagen schrijven).
 • Je hebt ervaring met overheidsopdrachten of je bent bereid om je hierin te verdiepen.
 • Kennis van boekhoudkundige principes en financiële wet- en regelgeving.
 • Ervaring met SharePoint, eDelta, Orafin en e-Procurement is een troef.

We offer

Je komt terecht in een dynamische organisatie die oog heeft voor innovatie – contract onbepaalde duur – ruime opleidings- en ontplooiingskansen – 35 dagen verlof en vrijaf tussen Kerst en nieuwjaar – gratis woon- werkverkeer met het openbaar vervoer – maaltijdcheques – hospitalisatieverzekering - glijdende werkuren - mogelijkheid tot telewerk 

Je bruto aanvangssalaris bedraagt minimaal € 2419,99 (0 jaar ervaring - salarisschaal B111) en relevante privé-ervaring of ervaring als zelfstandige kan onder bepaalde voorwaarden verloond worden. 

Meer informatie over deze financiële en sociale voordelen kan je terugvinden via de website www.werkenvoorvlaanderen.be.

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar starterjobs

 • =job.status_text

  Beheerscontroleur (m/v/x)

  CPAS/OCMW First Job
  1000 Bruxelles
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  IT-profielen

  SPF Finances - FOD Financiën First Job
  1030 Bruxelles
  This job has multiple locations
  Study level: Bachelor Regime: Full Time
 • =job.status_text

  8 profils IT (contrat Rosetta)

  SPF Finances - FOD Financiën First Job
  1030 Bruxelles
  This job has multiple locations
  Study level: Bachelor Regime: Full Time
 • =job.status_text

  26 Contrôleurs fiscaux

  SPF Finances - FOD Financiën First Job
  1030 Bruxelles
  This job has multiple locations
  Study level: Bachelor Regime: Full Time