Back to all First jobs

Thumb

First Job

Brussels

Departement Mobiliteit en Openbare Werken

financieel en HR data-analist

Company description

Mobiliteit en Openbare Werken is een onderdeel van de Vlaamse overheid, bevoegd voor zowat alles wat met verkeer, mobiliteit, waterwegen, infrastructuur en openbare werken te maken heeft.

Het beleidsdomein Mobiliteit en Openbare Werken (MOW) is één van de 9 beleidsdomeinen van de Vlaamse overheid. MOW staat op een duurzame manier in voor een veilige, vlotte en slimme mobiliteit en voor het geïntegreerd en efficiënt beheren en realiseren van infrastructuur ten dienste van maatschappij en economie in Vlaanderen.

Job description

Je vertaalt de behoeften op vlak van data (voor de domeinen HR, finance, facility…) naar duidelijke rapporteren en analyses. Je bent in staat om verschillende data te combineren en te structureren met als doel structurele rapporteringsdashboards op te zetten. Daarnaast kan je ook snel schakelen bij Ad-Hoc rapporteringsvragen. Je staat in voor de ontwikkeling van een rapportagedashboard dat toegankelijk is voor het lijnmanagement en de themaverantwoordelijken (voor de domeinen HR, finance, facility…) van het ministerie MOW. Je werkt hiervoor samen met verschillende actoren binnen het ministerie MOW om zinvolle en op maat gemaakte rapportage te leveren.

Je draagt bij aan de beleidsvoorbereiding en – evaluatie door het aanleveren van rapportering en analyses aan het management en de HR- en financiële verantwoordelijken binnen het ministerie MOW.

Daarnaast maak je (ad hoc) procesanalyses van de verschillende processen binnen de afdeling die de optimalisering en verdere uitbouw van de dienstverlening mogelijk maken.

Searched Profile

Je bezit een masterdiploma bij voorkeur in een richting zoals TEW, Sociale Wetenschappen, Psychologie of gelijkwaardig, …
Relevante werkervaring op vlak van data-analyse en rapportering is een pluspunt.

Verder:

Heb je affiniteit met het meetbare domein van human resources
Heb je bij voorkeur ervaring met personeelssystemen, HR-analytics, loonprognose, …
Heb je een gevorderde kennis van Excel (kennis van PowerBI is een meerwaarde)
Werk je graag met data, datamodellen en ben je sterk in het maken van analyses
Ben je sterk met cijfers
Ben je op de hoogte van de basisprincipes van projectmatig werken

We offer

Je komt terecht in een dynamische organisatie die oog heeft voor innovatie – contract onbepaalde duur – ruime opleidings- en ontplooiingskansen – 35 dagen verlof en vrijaf tussen Kerst en nieuwjaar – gratis woon- werkverkeer met het openbaar vervoer – maaltijdcheques – hospitalisatieverzekering - glijdende werkuren - mogelijkheid tot telewerk.

Je bruto aanvangssalaris bedraagt minimaal 3.268,73 euro (0 jaar ervaring - salarisschaal A111) en relevante privé-ervaring of ervaring als zelfstandige kan onder bepaalde voorwaarden verloond worden.

Meer informatie over deze financiële en sociale voordelen kan je terugvinden via de website www.werkenvoorvlaanderen.be.

Apply for this job

Articles you may want to read