Back to all First jobs

Thumb

First Job

Antwerpen

Axa

Global Graduate Program

Company description

Werken bij AXA betekent niet ter plaatse blijven trappelen, maar meegroeien en evolueren. Daarom krijg je als werknemer bij ons alle kansen om jezelf ten volle te ontplooien, zowel professioneel als privé. Om te beginnen gelooft AXA als Top Employer in een actief loopbaanbeleid dat gericht is op promotiekansen, interne mobiliteit en het ontwikkelen en koesteren van talent. Zowel onze medewerkers als managers volgen regelmatig workshops rond dit onderwerp: "Mijn loopbaan, AXA en ik". Natuurlijk bepaal jij ook zelf welke richting je jouw carrière wil uitsturen. Daarom bieden wij je kansen om opleidingen te volgen en door te groeien naar andere functies binnen AXA. Bovendien heb je door onze sterke internationale aanwezigheid ook de mogelijkheid om een carrière na te streven buiten de landsgrenzen.

Werken bij AXA draait echter niet alleen om werken. Naast je werkleven bij AXA heb je ongetwijfeld ook een boeiend privéleven. Daarom kom je bij AXA terecht in een unieke werkomgeving die streeft naar een goede balans tussen werk en privé (je hobby's, je gezin...). Flexibele werktijden, een competitief salarispakket, kortingen op AXA-producten, kinderopvang tijdens de zomervakantie en tal van andere voordelen dragen hiertoe bij.

Job description

Heb je onlangs een Master behaald of ga je er binnenkort een behalen?
Wil je een eerste werkervaring opdoen bij een internationaal gerenommeerde organisatie die marktleider is in haar domein?
Weet je nog niet hoe je ideale job eruitziet, maar ben je ambitieus en klaar om uitdagingen aan te gaan?
Welkom bij ons programma!

Wij bieden 25 jonge universitairen de mogelijkheid om in een traject van 3 jaar te stappen waarmee ze de wereld van de bank en de verzekering in al haar facetten kunnen te ontdekken om snel een transversaal overzicht van onze organisatie te ontwikkelen. Onze Graduates krijgen immers de gelegenheid telkens gedurende één jaar drie verschillende functies te doorlopen in de drie volgende domeinen:

Core business : projecten beheren in onze businesslines Bank/Verzekering
Support : werken in Finance & Risk, Investment & Asset Management, Legal, HR, Communication, Project Management …
Marketing/Distribution : onze klantensegmentatie en onze distributiekanalen ontdekken.

Elke graduate krijgt een gepersonaliseerd parcours dat zal afhangen van zijn/haar competenties, prestaties en aspiraties. Dit parcours kan ook een internationale ervaring omvatten.

Searched Profile

Jij bent:

* Universitair
* Dynamisch, autonoom en ambitieus
* Polyvalent en klantgericht
* Meertalig (Frans, Nederlands en Engels) en communicatief sterk
* Je beschikt over een sterke persoonlijkheid, flexibiliteit en aanpassingsvermogen en je voelt je op je gemak in elke soort omgeving

We offer

Een boeiend loopbaantraject dat wordt begeleid door ervaren managers en mentors, een gepersonaliseerde begeleiding, aangepaste opleidingen en een aantrekkelijk salarispakket.

Er zijn 10 functies beschikbaar in Brussel en 15 functies in Antwerpen.

Apply for this job

Articles you may want to read