Back to all First jobs

Thumb ddbf388817d86bcc21a29e8a6ac7e3b68f4f346e

First Job

Kallo

Milcobel

HR Graduate Program

Company description

Ontdek een wereld aan mogelijkheden en ervaar hoe ons HR Graduate Program een kick-start kan geven aan jouw carrière!

Milcobel

Met 2.700 ledenmelkveehouders en bijna 2.000 medewerkers is Milcobel de grootste zuivelonderneming in België. In totaal wordt op jaarbasis 1,5 miljard liter melk verwerkt in diverse zuivelproducten zoals kaas, boter, melkpoeder, roomijs, consumptiemelk en andere. Het team van enthousiaste en competente medewerkers binnen onze 8 productiesites in België, Nederland en Frankrijk realiseert samen een omzet van ruim 1,2 miljard euro. De groep zorgt ervoor dat honderdduizenden consumenten (wereldwijd) dagelijks kunnen genieten van gezonde en betrouwbare zuivelproducten.

Job description

 • Vanaf dag 1 heb je impact en krijg je als HR Graduate de verantwoordelijkheid om projecten te managen, veranderingen en optimalisaties door te voeren binnen verschillende HR domeinen gaande van Recruitment, Training & Development tot Performance Management.
 • Je neemt de lead in het uitdenken en opzetten van een sterk en innovatief beleid om talent aan te trekken en te behouden voor onze 5 Vlaamse sites .
 • Je staat voor een groot deel van de tijd zelf in voor de rekrutering en selectie van diverse profielen (intake met de lijn manager, definiëren van de juiste search kanalen, screening & interviewen van kandidaten, organiseren van assessment center, adviseren HR officers / HR Managers / lijn managers)
 • In nauwe samenwerking met de Talent Manager vertaal je de rekruteringstrategie naar operationele doelstellingen afgestemd op de noden van de business. Je trekt verschillende projecten i.h.k.v. employer branding, campus recruitment, jobbeurzen, stagebeleid, algemene R&S-campagnes, enz.
 • Voortdurend verbeteren is jouw motto: je bent voortrekker om de huidige processen en tools inzake Recruitment, Training & Development, Performance onder de loep te nemen en te optimaliseren. Je kijkt niet zomaar mee maar bent verantwoordelijk om zaken echt te veranderen.
 • Duurzaam groeien is de opdracht! Hiervoor wordt rekening gehouden met jouw ambities, interesses, sterktes en ontwikkelpunten om samen met jou je verdere loopbaan uit te stippelen.

Searched Profile

 • Een intellectuele relatiebouwer met een afgeronde Master en minder dan 1 jaar werkervaring, idealiter Master bedrijfspsychologie of een major met een link naar HR.  
 • Sterk analytisch en kritisch denkvermogen met goede communicatieve vaardigheden.
 • Een initiatiefnemer die conceptueel denken combineert met een pragmatische ingesteldheid. Je neemt verantwoordelijkheid over projecten en kan deze van A-Z managen.
 • Een energieke en ondernemende persoonlijkheid met doorzettingsvermogen.
 • Nieuwsgierige en leergierige potential die snel nieuwe zaken oppikt en openstaat voor constructieve feedback om zo jouw groeiproces te versnellen.
 • Krijgt energie door oplossingsgericht en out-of-the-box te kunnen denken
 • Een teamplayer, die sterke relaties kan opbouwen met de verschillende stakeholders en weet te overtuigen.
 • Flexibele ingesteldheid om projecten alsook rekruteringsvragen voor onze verschillende sites (Kallo, Langemark, Moorslede, Brugge, Schoten) op te nemen.

We offer

Een gevarieerde functie met impact in een onderneming met een sterk track-record en ambitieuze doelstellingen. Tal van ontwikkelmogelijkheden en ruimte om te verbeteren en te innoveren. Uiteraard bieden we jou een aantrekkelijk loon, aangevuld met extralegale voordelen.

Herken je jezelf in onze kernwaarden: Moedig zijn, Eerlijkheid, Loyaliteit en Kwaliteit? Wens je deel uit te maken van ons gemotiveerd HR team? Solliciteer dan vlug!

Apply for this job

Articles you may want to read