Back to all First jobs

Thumb

First Job

Merelbeke

Vlaamse overheid

ILVO Eigen Vermogen Projectmedewerker Welbevinden

Company description


Bij de Vlaamse overheid vind je jobs in allerlei vakgebieden. Zorgen voor veilige wegen, de natuur of onderwijs voor iedereen, het zijn maar enkele van onze taken. Samen met je collega's geef je elke dag het beste van jezelf, in een job die een verschil maakt in de maatschappij.

Als starter krijg je bij de Vlaamse overheid de kans om je talent in te zetten in een job met een maatschappelijke meerwaarde in een moderne werkomgeving. Dankzij een divers ontwikkelingsaanbod, kan je bovendien groeien in je job.

We hebben vacatures voor uiteenlopende profielen. 

Job description

Ben jij een hands-on projectmedewerker die mee de schouders wil zetten onder lopende, (inter)nationale projecten over welbevinden in de Vlaamse land- en tuinbouw? Wil je samenwerken met landbouworganisaties en beleid aan innovatieve oplossingen én een Vlaams actieplan welbevinden? Ben je een organisatietalent dat vlot kan schakelen tussen verschillende taken? Dan is deze functie iets voor jou!

Interesse? Lees meer op: Projectmedewerker welbevinden van Vlaamse land- en tuinbouwers - ILVO Vlaanderen

We bieden je een voltijds contract van bepaalde duur (1 jaar) aan met een competitief salaris o.b.v. je diploma. Je zal aangeworven worden in de salarisschaal A165 of A166 (afhankelijk van je diploma). Je kan zelf via https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/het-salaris een bruto en netto berekening maken van je maandsalaris, je vakantiegeld en je eindejaartoelage. Relevante ervaring kan in aanmerking genomen worden als geldelijke anciënniteit.

Je krijgt een gevarieerde, uitdagende en maatschappelijk relevante job en dit in een dynamische omgeving met aantrekkelijke werkomstandigheden.

Bijkomend: hospitalisatie- en groepsverzekering, vergoeding woon-werkverkeer (fiets - openbaar vervoer), maaltijdcheques (7€/dag) en alles samen 35 vakantiedagen gebaseerd op prestaties vorig jaar (privéregeling).

Searched Profile

Wie zoeken we

  • Je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands en Engels.
  • Rijbewijs B

Wie ben jij?

  • Je hebt organisatorisch talent
  • Je kan vlot communiceren zowel met landbouwers, beleidsmakers als academici.
  • Je bent sociaalvaardig en kan anderen enthousiasmeren

Pluspunten

  • Je hebt ervaring met stakeholder management en participatieve technieken.
  • Je hebt affiniteit met de landbouw of bent sterk geïnteresseerd in deze sector.
  • Je hebt een sterke interesse in alle aspecten van wetenschappelijk onderzoek (dataverzameling, dataverwerking, wetenschappelijke communicatie).
  • Je bent vertrouwd met kwalitatieve onderzoeksmethodes.

We offer

mc, hospitalisatie- en groepsverzekering
Apply for this job

Articles you may want to read

Similar starterjobs