Back to all First jobs

Thumb

First Job

Brussels

Belfius

IT Auditor Junior | Traineeship

Company description

Starters op weg zetten naar hun eerste succes, particulieren hun woondroom helpen realiseren, ondernemers ondersteunen bij de groei van hun onderneming… Wie bij Belfius werkt, speelt elke dag een rol van betekenis in onze samenleving. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk experten die elk op hun manier bijdragen aan de projecten en de tevredenheid van onze klanten. Werken bij Belfius, dat is meer dan voldoening vinden in uw job. Dat is ook uw rol opnemen in de toekomst van onze samenleving.

Heb je een passie voor IT en de digitale wereld?
Zin om de risico’s ervan aan het licht te brengen?
Kom naar Digital Audit Academy en bouw aan een boeiende loopbaan!

Interne Audit is op zoek naar enthousiaste IT’ers, om audits te realiseren in verschillende bankdomeinen.

Job description

Als IT Auditor vervul je auditopdrachten van a tot z op basis van geïdentificeerde risico’s. Je maakt de conclusies en aanbevelingen bekend en volgt de implementatie ervan. Je werkt in een hecht team dat verantwoordelijkheid en collegialiteit hoog in het vaandel draagt. Je werkt in verschillende domeinen: nieuwe digitale technologie (blockchain, robotica, artificiële intelligentie, ...), identiteits- en toegangsbeheer, datacentra, IT-operaties, applicatiesystemen, besturingsprocessen, ...

Je stelt verslagen op (meestal in het Engels) en presenteert ze aan het Senior Management. Je staat in interactie met de medewerkers op alle niveaus van de organisatie om informatie in te zamelen en te communiceren.

Je ontwikkelt een globaal inzicht en een globale visie op de IT-processen en complexe operationele processen en je identificeert alle risico's.

Searched Profile

  • master informatica, bestuurswetenschappen, burgerlijk ingenieur;
  • interesse voor technologie en digitalisering;
  • interesse voor de financiële sector;
  • analytisch vermogen en een globaal inzicht, intellectuele nieuwsgierigheid, actieve luisterbereidheid, teamspeler;
  • uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden;
  • nederlands- of Franstalig met goede kennis van de tweede landstaal;
  • uitstekende kennis van het Engels (om de verslagen op te stellen);
  • plaats van tewerkstelling : Brussel.

We offer

Als Junior beiden we je de mogelijkheid in een evolutietraject te stappen bij Belfius in het kader van de nieuwe Digital Audit Academy. Deze laatste begeleidt je in je evolutie van “starter” naar gespecialiseerd auditor die het auditvak, de verschillende facetten van de digitale technologie en het bankbedrijf beheerst.

Je zal terechtkomen in een innovatieomgeving waarin je je ambitie en talenten volop zal kunnen ontplooien. Want boeiend werk is het begin van een succesvolle carrière!

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar starterjobs