Back to all First jobs

Thumb

First Job

BRUSSEL

Het Agentschap Uitbetaling Groeipakket

JAVA developer

Company description

Het Agentschap Uitbetaling Groeipakket (VUTG), opgericht op 1 januari 2019, heeft als missie het stipt, correct en continu uitbetalen van toelagen in het kader van het gezinsbeleid, samen met de private uitbetalingsactoren. Meer info ? Neem een kijkje op www.groeipakket.be . Als jong agentschap zijn er nog veel uitdagingen op IT-gebied en momenteel zetten we volop in op automatisering. Wil jij hierin samen met de collega's van het team BIMT (Business Informatie Management & Technologie) een uitdagende rol opnemen? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Je zal deel uitmaken van het team BIMT (Business Informatie Management & Technologie) van de afdeling Algemene Diensten. Het team telt momenteel een tiental medewerkers. Om de verschillende lopende automatiseringsprojecten in goede banen te leiden, worden er extra medewerkers aangeworven. Gebruikte frameworks/technologiën binnen VUTG zijn: Axon, Junit, AssertJ, Jpa, Spring boot, Json, Rest, Hateoas, Oauth2, Docker, Docker-compose, Angular 9, ngrx, jasmine, karma, AngularJs, Yarn, ...

Job description

Als JAVA developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van high-quality softwareapplicaties. Je zorgt voor de oplevering van kwalitatieve Java code, gebruik makend van de nieuwste tools en technologieën. Je werkt volgens de Agile ontwikkelingsmethode SCRUM (korte risico gedreven iteraties (sprints), daily stand ups, backlogs etc.).

Het Agentschap Uitbetaling Groeipakket (VUTG), opgericht op 1 januari 2019, heeft als missie het stipt, correct en continu uitbetalen van toelagen in het kader van het gezinsbeleid, samen met de private uitbetalingsactoren.

Meer info ? Neem een kijkje op www.groeipakket.be .

Als jong agentschap zijn er nog veel uitdagingen op IT-gebied en momenteel zetten we volop in op automatisering. Wil jij hierin samen met de collega's van het team BIMT (Business Informatie Management & Technologie) een uitdagende rol opnemen? Dan is deze vacature misschien iets voor jou.

Je zal deel uitmaken van het team BIMT (Business Informatie Management & Technologie) van de afdeling Algemene Diensten. Het team telt momenteel een tiental medewerkers. Om de verschillende lopende automatiseringsprojecten in goede banen te leiden, worden er extra medewerkers aangeworven.

Gebruikte frameworks/technologiën binnen VUTG zijn: Axon, Junit, AssertJ, Jpa, Spring boot, Json, Rest, Hateoas, Oauth2, Docker, Docker-compose, Angular 9, ngrx, jasmine, karma, AngularJs, Yarn, ...

 • Je neemt kennis van de problematiek en uit te voeren taken. Je overlegt regelmatig met collega's en leidinggevenden. In samenspraak stel je een plan van aanpak op.
 • Je programmeert nieuwe technologieën of nieuwe aspecten in technologieën op basis van de functionele en technische analyses in het projectontwerp.
 • Je staat in voor het design, de low level architectuur, de build, QA-testing en de oplevering van software van complexe bedrijfstoepassingen.
 • Je zorgt voor de oplevering van kwalitatieve Java code, gebruik makend van de nieuwste tools en technologieën.
 • Je werkt volgens de Agile ontwikkelingsmethode SCRUM (korte risico gedreven iteraties (sprints), daily stand ups, backlogs etc.).
 • Je geeft tweedelijnsondersteuning aan gebruikers. Je ondersteunt of coacht waar mogelijk actief de minder ervaren leden van het team met het oog op de oplevering van een kwaliteitsvol product.
 • Je volgt de ontwikkelingen binnen je vakgebied op, adhv oa het volgen van seminaries, gespecialiseerde opleidingen, intervisies. Je stelt verbeteracties voor of bespreekt/begeleidt of evalueert deze. • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met de privésituatie. Bij het VUTG is een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk: een werkweek van 38 uur met een variabele werktijdregeling, 35 dagen verlof en je kan thuiswerken. Bovendien heb je ook vakantie tussen Kerstmis en Nieuwjaar, krijg je maaltijdcheques, een gratis hospitalisatieverzekering en is het openbaar vervoer gratis.
 • Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van programmeur met bijhorende salarisschaal B121. Op [https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator](https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator) kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
 • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
 • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Searched Profile

 • Je hebt een bachelor- of een graduaatsdiploma in de (toegepaste) informatica. Of, je hebt geen IT diploma, maar wel minstens twee jaar functierelevante beroepservaring als JAVA ontwikkelaar.
 • Je hebt kennis en inzicht in de laatste theoretische en technologische ontwikkelingen binnen het vakgebied softwareontwikkeling met Java. Je weet eerste ideeën/concepten te vertalen in bruikbare ontwikkelstrategieën.
 • Je hebt kennis van het ontwikkelen van toepassingen die gebruik maken van spring boot en angular met daarbij de nodige focus op code kwaliteit en geautomatiseerde testen.

We offer

work-life balance, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques
Apply for this job

Articles you may want to read

Similar starterjobs

 • =job.status_text

  DevOps Engineer

  Ubidata First Job
  1040 Brussels
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  data-analist

  Vlaamse overheid First Job
  1000 Brussel
  This job has multiple locations
  Study level: Bachelor Regime: Full Time
 • =job.status_text

  IT Ontwikkelaar

  Track42 First Job
  1040 Etterbeek
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  DevOps engineer

  Vlaamse overheid First Job
  9000 Gent
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  Support Coördinator

  Pluritech First Job
  1800 Vilvoorde
  This job has multiple locations
  Study level: Bachelor Regime: Full Time