Back to all First jobs

Thumb

First Job

Zutendaal

Boekhoudkantoor Lambrichts

Junior accountant-dossierbeheerder

Company description

Boekhoudkantoor Lambrichts BVBA  is een ervaren partner in de wereld van de accountancy, fiscaliteit en bedrijfsadvies.

Ons team bestaat uit 9 professionals.

Elk teamlid is verantwoordelijk voor een ruime portefeuille aan klanten. Zij focussen zich op de groei van elke ondernemer. Naast een perfecte boekhouding en administratie verlenen ze professioneel, fiscaal en bedrijfseconomisch, advies omtrent de financiële weerslag van beleidsbeslissingen. Zij doen dit in elke levensfase van de onderneming.

De wetgeving wijzigt voortdurend. Als financiële vertrouwenspersoon brengen ze de  klanten op de hoogte van deze wetswijzigingen én de impact op hun activiteiten.

Digitalisering is voor hen, al geruime tijd, een dagelijks begrip. Zij gebruiken elke tool welk bijdraagt tot, nog snellere en efficiëntere, kwalitatief hoogstaande, dienstverlening.

Door nauwe samenwerking en persoonlijke aanpak weten ze het verschil te maken. Dit vertaalt zich in een grote klantentevredenheid en een constante groei van het kantoor.

Job description


Heb je een eerste ervaring achter de rug, maar wil je je horizon verruimen of ben je een gedreven starter, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Als junior-dossierbeheerder wordt je begeleid door een mentor. Je treedt in zijn/haar voetsporen en leert, on the job, de knepen van het vak.

Het voeren van de boekhouding, het opstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiftes, is een deel van de job. Maar nog belangrijker is deze gegevens te gebruiken als beleidsinstrument.

Je leert pro-actief te denken voor elke klant. Door jouw professionele kennis en kunde zal je klanten helpen bij opportuniteiten en behoeden voor valkuilen. Om hierin snel te kunnen groeien word je nauw betrokken bij elke klant.

Als je ambitieus bent, dan zullen we je alle mogelijkheden aanbieden, om spoedig uit te groeien tot een volwaardige dossierbeheerder en een titel te behalen. We geven jou hierbij alle vertrouwen.

Searched Profile

- Opleiding bachelor of master accountancy-fiscaliteit;
- Een eerste ervaring in een accountantskantoor is een pluspunt;
- Uitgebreide kennis van diverse boekhoudprogramma’s en digitalisering;
- Up-to-date kennis inzake fiscale en economische wetten en de wil om zich steeds verder bij te scholen
- Nauwkeurig, flexibel en efficiënt;
- Daar je dagelijks in team werkt, zijn goede communicatieve vaardigheden erg belangrijk;
- Je hebt grote verantwoordelijkheidszin en de wil om "iets meer te doen" voor elke klant.

We offer

We zorgen voor een stimulerend en uitgebreid salarispakket, resultaatsgebonden bonus en extra legale voordelen (the full package) .

Persoonlijke groei vinden we belangrijk. We ondersteunen jouw ambities door interne en externe opleidingen. Je groeit hierdoor verder uit tot een all-round adviseur.

We hebben oog voor ieders persoonlijke situatie en voorkeuren. We laten deze leuke job nauw aansluiten bij jouw persoonlijke levenssituatie. Flexibele werkuren, thuisarbeid, ... horen daarbij tot de mogelijkheden.

Ons modern ingericht kantoor, in een bosrijke en filevrije omgeving, heeft alles om het werk nog aangenamer te maken.

Apply for this job

Articles you may want to read