Back to all First jobs

Thumb

First Job

Beveren

AT RECRUITMENT

JUNIOR DEVELOPER

Company description

Katoen Natie is een logistieke wereldspeler met hoofdzetel in Kallo. De organisatie heeft meer dan 100 vestigingen verspreid over landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt zo'n 13000 mensen te werk. Het is een bedrijf in constante groei met respect voor mens en omgeving.

Job description

De global IT-afdeling in Kallo ontwikkelt en beheert applicaties die gebruikt worden door sites in binnen- en buitenland. Er wordt gewerkt volgens de scrum methode in een Microsoft omgeving (Business Central, C#, Visual Studio Code, MS SQL Server). Als software engineer ontwikkel je de functionaliteiten op basis van de besproken business analyse. 

Katoen Natie heeft een sterk ontwikkeld onboarding- en opleidingsproces zodat ervaring met bovenstaande technologieën geen must is. Men is vooral op zoek naar gedreven en flexibele kandidaten met voldoende basiskennis van applicatieontwikkeling.

Je werkt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor te Kallo, maar hebt de mogelijkheid om 1 dag van thuis te werken en 1 dag van een andere locatie.

Searched Profile

  • Je beschikt over een Bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring.
  • Je hebt kennis/ervaring in applicatie ontwikkeling.
  • Je bent gedreven, flexibel en werkt graag in team.
  • Een uitdaging schrikt je niet af.

 

We offer

Een afwisselende functie bij een wereldspeler. Je krijgt de nodige begeleiding en opleiding en hebt de mogelijkheid om mee te werken aan internationale projecten in een nieuwe technologie. Je ontvangt een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met interessante extralegale voordelen.

Apply for this job

Articles you may want to read