Back to all First jobs

Job placeholder

First Job

Brussel

Regie der Gebouwen

Junior Facility Officer

Company description

De Regie der Gebouwen zorgt ervoor dat de federale ambtenaren in kwalitatieve kantoren kunnen werken en houdt ook het federaal architecturaal patrimonium in stand. Haar opdracht bestaat zowel uit het beheer en onderhoud van bestaand federaal vastgoed als uit bouw-, renovatie- en restauratiewerken. De Regie der Gebouwen bestaat uit een hoofdzetel in Brussel en meerdere operationele diensten in het hele land.

 

De Regie der Gebouwen heeft de afgelopen jaren sterk ingezet op modernisering en is ook vandaag nog volop in verandering. Zo werkt ze onder meer aan een aangename, kwalitatieve en inspirerende werkomgeving voor haar medewerkers. Dat doet ze door in te zetten op resultaatgericht werk, aantrekkelijke kantoren, nieuwe technologieën en een verdere digitalisering van haar werking. Ten slotte hecht ze ook veel belang aan teamwerk en aan een goed evenwicht tussen werk en privé.

Job description

De dienst Strategie en Vastgoedbeheer is op zoek naar een enthousiaste collega voor de versterking van haar competence center IWMS (Integrated Workplace Management System). Deze applicatie zal aangewend worden voor het beheer van onder andere de vastgoedportfolio, het onderhoud van het vastgoed, het beheer van facilitaire diensten, klantenrelaties, energie- en milieu-informatie en als tool voor data-analyse en rapportering.

Binnen deze dienst vertaal je als Functional Analyst de business noden naar functionele specificaties, en zorg je dat de tool vlot gebruikt wordt door de verschillende diensten. Je vormt de brug tussen de interne klanten en IT. Meer concreet zijn dit je taken:

 • Je begeleidt projecten onder toezicht van de projectleider van het IWMS.
 • Je bent de ambassadeur van het project bij de interne klanten en motiveert hen om actief relevante informatie te delen.
 • Je speelt een actieve rol in de coördinatie en begeleding van het verzamelen van gegevens die in het IWMS worden ingevoerd.
 • Je werkt mee aan de testfase en oplevering van ontwikkelde applicaties.
 • Je ziet toe op de uitrol van de applicatie binnen de verschillende diensten.
 • Je ondersteunt gebruikers en klanten en je adviseert de diensten bij het gebruik van de programma's.
 • Je stelt documentatie op (gebruikersspecificaties, schermontwerpen,…)Je wordt ondergedompeld in de verschillende processen en leert er de knepen van het vak aan de hand van een uitgebreid opleidingspakket.

Searched Profile

- Je bezit een master of bachelor diploma en hebt interesse in vastgoed of facility management.

- Je komt in aanmerking voor een startbaanovereenkomst (- 26 jaar, meer info: http://www.werk.belgie.be/defaultTab.aspx?id=7452)

We offer

We bieden je een uitdagende voltijdse job met veel leerkansen!

Je start met een voltijds startbaanovereenkomst van 1 jaar. Bij goede prestaties wordt deze verlengd tot een contract onbepaalde duur tot je 26ste.

Een brutomaandsalaris volgens de barema's van de federale overheid niveau B - doe een simulatie via volgende link: http://fedweb.belgium.be/nl/verloning_en_voordelen/wedde/calculator .

 • 26 dagen verlof vrij te kiezen plus verlof tussen Kerstmis en Nieuwjaar.
 • Een goed evenwicht tussen werk en privéleven (glijdende werkuren in een 38-urenweek, mogelijkheid tot recuperatie van overuren, mogelijkheid tot telewerk).
 • Abonnement woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en mogelijkheid tot fietsvergoeding.
 • Voordelige hospitalisatieverzekering.
 • Smartphone en abonnement voor professioneel gebruik en voordelige tarieven voor privégebruik.
 • Uitgebreid opleidingsaanbod (te volgen tijdens de werkuren).
Apply for this job

Articles you may want to read