Back to all First jobs

Thumb

First Job

Arendonk

Hays

Junior Projectingenieur Bouw

Company description

Hays België is een van de marktleiders binnen rekrutering & selectie, voor het rekruteren van gekwalificeerde en getalenteerde professionals. Je kan bij ons terecht voor zowel tijdelijke als permanente jobs en wij bieden ook studentenjobs aan. Voor meer informatie contacteer je dichtstbijzijnde Hays-kantoor via onze website hays.be.

Job description

- Junior Projectingenieur Bouw
- Regio Kempen
- Traineeship als Assistent-Projectleider bij gerenommeerde speler in staalconstructies


Onze klant is een toonaangevend en internationaal bedrijf in de bouwsector, actief in de staalindustrie. Samen met dit bedrijf zijn we op zoek naar ingenieurs bouwkunde met een hands-on mentaliteit, die bereid zijn om een intensief en leerrijk opleidingstraject aan te gaan in een stimulerende omgeving.

Als Junior Projectingenieur Bouw doorloop je eerst een zeer intensieve en leerrijke opleidingsperiode, waarin je de verschillende afdelingen, die nauw met elkaar samenwerken, leert kennen. De focus zal tijdens deze opleidingsperiode liggen op Engineering & Quality. Daarna krijg je als Assistent-Projectleider mee de verantwoordelijkheid over de coördinatie en leiding van meerdere projecten. Planning, communicatie, probleemanalyse, aandacht voor kwaliteit en samenwerking met alle betrokken partijen vormen hierbij de belangrijkste aspecten. Hiervoor word je begeleid door een ervaren projectleider.

Searched Profile

De ideale kandidaat beschikt over een diploma burgerlijk of industrieel ingenieur (bouwkunde). Schoolverlaters, studenten die hun thesis nog moeten vervolledigen evenals personen met enkele jaren ervaring komen in aanmerking. Je beschikt over een no-nonsense mentaliteit en neemt graag initiatief, terwijl je over de nodige flexibiliteit beschikt (om projecten in het buitenland zoals UK en Nederland te ondersteunen en te begeleiden). Een uitstekende kennis van het Nederlands en een goede kennis van het Engels zijn vereist. Interesse in staalconstructies is uiteraard een must.

We offer

Je komt terecht in een uitdagende omgeving bij een grote speler in de bouwsector, die je kansen biedt om een buitenlandse ervaring op te doen. Daarenboven biedt men een intensief trainingsprogramma en opleidingstraject aan, aangevuld met een zeer aantrekkelijk salarispakket.

Interesse in deze job als Junior Projectingenieur Bouw in regio Kempen (Arendonk) of wil je meer inlichtingen? Solliciteer online via de Hays website of contacteer Tim Willems van HAYS Construction in Antwerpen.

 
Apply for this job

Articles you may want to read