Back to all First jobs

Thumb

First Job

Laken

GFK

Junior Researcher Consumer Panel

Company description

GfK onderzoekt de complexe wereld van menselijk gedrag om zo waardevolle inzichten te genereren die de business van onze klanten doen groeien.

Bij GfK zijn we heel trots op ons multicultureel team dat solidariteit en gedrevenheid als codewoorden heeft. We vinden het heel belangrijk dat onze medewerkers zich ontwikkelen want zo groeien wij ook als bedrijf. We doen dat door middel van opleidingen en kennisdelingsmomenten, maar ook interne mobiliteit wordt gestimuleerd.

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen om ons team te versterken. Grijp je kans op een mooie carrière, neem contact met ons op en toon wat je in je mars hebt!

Job description

In onze Consumer Panel afdeling meten we op continue basis de aankopen van 5.000 gezinnen. Zij scannen dagelijks hun boodschappen waarna deze informatie verwerkt wordt in onze eigen database.

GfK biedt consultancy op basis van feiten, dus zoeken wij een number cruncher die trends herkent in data en op basis daarvan rapporten opmaakt en voorziet van gefundeerde bevindingen en analytische inzichten.

Als Junior Researcher Consumer Panel ben je verantwoordelijk voor alle analyses en rapportages van een specifieke klantenportefeuille in de FMCG sector. Je verwerkt deze resultaten tot PowerPoint presentaties met een hoog story telling gehalte en je draagt zorg voor de dagdagelijkse klant servicing. Dit alles in nauwe samenwerking met het Account Management team.

Searched Profile

* Je hebt een Master of Bachelor diploma
* Je houdt van cijfers en je bent analytisch ingesteld
* Je hebt vlotte interpersoonlijke communicatieskills
* Je bent Nederlandstalig of Franstalig en kunt je vlot uit de slag trekken in de andere landstaal, kennis van het Engels is een plus
* Je hebt een passie voor FMCG en retail
* Je bent een teamspeler gezegend met een ‘can do’ mentaliteit
* PowerPoint en Excel zijn je beste vrienden
* Je staat gekend als flexibel en proactief

We offer

* Uitdagende en heldere doelstellingen in een dynamische werkomgeving
* Een flexibele en dynamische organisatie met de spirit van een KMO in de context van een wereldspeler
* De kans om jouw talenten te ontwikkelen en een carrière uit te bouwen
* Een competitief salaris pakket (maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, bonus)

Apply for this job

Articles you may want to read