Back to all First jobs

Thumb

First Job

Brussel

Toerisme Vlaanderen

Jurist

Company description


Bij de Vlaamse overheid vind je jobs in allerlei vakgebieden. Zorgen voor veilige wegen, de natuur of onderwijs voor iedereen, het zijn maar enkele van onze taken. Samen met je collega's geef je elke dag het beste van jezelf, in een job die een verschil maakt in de maatschappij.

Als starter krijg je bij de Vlaamse overheid de kans om je talent in te zetten in een job met een maatschappelijke meerwaarde in een moderne werkomgeving. Dankzij een divers ontwikkelingsaanbod, kan je bovendien groeien in je job.

We hebben vacatures voor uiteenlopende profielen. 

Job description

Geef je graag advies en ben je op zoek naar een gevarieerde job? Werk je graag zowel zelfstandig als in een klein team? Ben je geïnteresseerd in toerisme en communiceer je to-the-point? Dan ben jij dé kandidaat die we zoeken!


Als jurist bestaat jouw kerntaak uit juridisch adviesverlening. Je analyseert de juridische vragen en je formuleert je deskundig advies zowel op vraag als proactief. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega's en teamcoach binnen het team Juridische Zaken en Overheidsopdrachten.

Als jurist sta je in voor een diverse, specifieke en efficiënte dienstverlening met betrekking tot alle rechtsmateries waarmee de business van Toerisme Vlaanderen in contact komt. Je communiceert op een transparante manier, wisselt expertise uit en houdt je vakinhoudelijke kennis actief bij.
 
Lees meer over de functie in het selectiereglement dat je als bijlage terugvindt op vlaanderen.be/vacatures. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

 

Searched Profile

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan onderstaande voorwaarde:

 • Je hebt een Belgisch masterdiploma in de rechten.

Je kunt ook deelnemen aan de selectie als je binnenkort afstudeert en binnen de 2 maanden na de uiterste sollicitatiedatum het gevraagde diploma behaalt. Je kunt de functie alleen opnemen als je op het moment van de indiensttreding je diploma effectief behaald hebt.

 
Diploma

Master of gelijkgesteld

We offer

 • Je krijgt een contract van onbepaalde duur in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
 • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
 • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar.
 • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen

 
Apply for this job

Articles you may want to read

Similar starterjobs

 • =job.status_text

  jurist

  Vlaamse overheid First Job
  1030 Brussel
  This job has multiple locations
  Study level: Master Regime: Full Time
 • 2021-07-01
  =job.status_text

  Jurist

  Vlaamse overheid First Job
  1000 Brussel
  This job has multiple locations
  Study level: Master Regime: Full Time