Back to all First jobs

Thumb

First Job

Mechelen

Ordina Belgium

KICKSTARTER (JUNIOR) TRAINEESHIP DEVELOPMENT MICROSOFT

Company description

REGISTREER JE NU VOOR DE KICKSTARTERDAG OP 22 APRIL '16 @ORDINA !

Over Ordina
Ordina is de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener in de Benelux met ruim 2.900 medewerkers.(650 Ordina Belgium NV).
Wij streven naar ICT die mensen écht verder helpt. ICT die er toe doet en die tot stand is gekomen zonder verspilling van middelen. Dat doen wij door samen met onze klanten duurzaam te innoveren.  Als bedenkers, bouwers en beheerders van een betere digitale wereld hebben wij de expertise om bedrijfsprocessen en ICT duurzaam te verbeteren. Onze kracht is dat wij strategie en beleid kunnen vertalen naar de bedrijfsprocessen van onze klant door onze kennis van zijn organisatie, zijn markten en de lokale wet- en regelgeving. Technologie is een belangrijke aanjager van verandering in ons leven. Innovaties volgen elkaar snel op en zijn van grote invloed op ons werk en onze leefomgeving. Ordina volgt de nieuwste technologische ontwikkelingen dan ook op de voet. We maken deze relevant in de context van de klant door innovatieve business- en IT-toepassingen voor de klant te creëren die waarde toevoegen en tastbare resultaten geven.

Een lokale specialist, dicht bij de klant
Ordina streeft naar duurzame, resultaatgerichte relaties met klanten én medewerkers, zodat de kennis en ervaring van onze medewerkers voor langere tijd beschikbaar is voor onze klanten.
Grote vraagstukken worden vaak door middel van innovatie opgelost. Ordina gelooft dat innovatie mogelijk wordt als we tot de essentie van het probleem doordringen. Daarvoor is kennis nodig, van de klant, de markt en de ICT-mogelijkheden, maar nog belangrijker is het vermogen om die kennis toe te passen in de context van de klant.

Medewerkers maken het verschil
Medewerkers bepalen het succes van Ordina. Voor Ordina geldt letterlijk dat onze professionals het verschil maken. Iedere dag weer, bij onze klanten. Iedere dag zetten ze met passie en trots hun talenten in bij onze klanten. Ons HRM-beleid kent drie pijlers: aantrekkelijk werkgeverschap, een renderende en vitale workforce en betrokken medewerkers en managers. Door te werken aan deze drie pijlers maken we het voor medewerkers leuker, gemakkelijker en aantrekkelijker om te excelleren bij de klant. Om hun talent in te zetten met passie en trots. Wij geven hier invulling aan door aandacht te besteden aan onder meer opleiding, kennisdeling, gezondheid en beloningsbeleid.

Job description

Als Microsoft Gold Partner garanderen we klanten softwareontwikkelingen volgens de nieuwste technieken. Een team van bijna 100 experten die Microsoft-oplossingen realiseert voor pc, web en mobile, zowel in de cloud als on-premise. .NET, WPF, XAML, HTML5, Jquery, Angular, WCF, WebAPI, TFS, Xamarin,... niets is ons vreemd. Daarvan getuigen tevreden klanten als Telenet, Sopra, VLM en KBC. Onze software engineers schaven hun technische bagage permanent bij dankzij de Competence Center werking binnen de Microsoft Unit. Research, kennisdeling en networking zijn topprioriteit. We zijn dan ook actief betrokken bij Microsoft Communities (AZUG, VIZUG, BIWUG, SQLUG, MADN, .....) en jaarlijkse Platinum Partner van Techorama, dé developer conferentie. Verder toffe collega’s en veel fun tijdens hackatons, barbecues en feestjes.
Ons motto? Work.Learn.Play.

Om het toenemend aantal projecten tot een goed einde te brengen, start Ordina opnieuw met een “Kickstart@Ordina”. 8 weken lang word jij ondergedompeld in trainingen, behaal je certificaten en doe je hands-on ervaring op. Het volgende kickstarter traineeship start 3 augustus 2015.
Leren, net zo lang je klaar bent voor de volgende stap. Groeien, om een IT-expert in je domein te zijn. "Er helemaal voor gaan", dat is de Ordina-WAY!

Onze senior Consultants zullen je trainen in ontwikkelingsmethodes zoals object georiënteerd denken, agile en scrum, design patterns & database design aangevuld met Microsoft technologieën en producten: .NET, C#, Visual Studio, Team Foundation Server, SQL Server, Entity Framework, WPF, Windows (Phone) 10, ASP.NET MVC, Xamarin, AngularJS... Maar ook de soft skills zoals presentatie & professionele adviesvaardigheden komen aan bod. Zij zijn je technische mentor en zij ondersteunen je bij de verdere uitbouw van je carrière. Door deze aanpak krijg je als junior van bij de start de juiste professionele coaching om jezelf tot een hoger niveau te brengen. Zo kan je bij Ordina doorgroeien tot (lead)developer of zelfs een architecten rol invullen.

Searched Profile

 • Je hebt bijna of pas een graduaat/master diploma Informatica op zak?
 • NET/ Microsoft is voor jou een échte passie!
 • Je beschikt over een groot analytisch en "lerend" vermogen in combinatie met goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent flexibel, stressbestendig, creatief en je denkt graag outside-the-box.
 • Je beschikt over een professionele houding en hebt de absolute wil om te slagen!
 • Je bent vlot in Engels en spreekt een aardig woordje Frans?

We offer

 • Uitdagende interne of externe projecten bij topbedrijven in België
 • Een high Tech omgeving met focus op kennis en innovatie
 • Een open no-nonsens bedrijfscultuur met ruimte voor persoonlijk initiatief
 • Technische en sociale vaardigheden training in onze academy
 • Ondersteuning bij het behalen van certificaten
 • Actieve Competence Centres/communities zijn ons laboratorium voor nieuwe technologieën en kennisdeling
 • Op regelmatige basis sociale team- en bedrijfsactiviteiten
 • Een competitief salarispakket met extralegale voordelen (firmawagen, laptop, verzekeringspakket, maaltijdcheques, onkostenvergoeding,...)
 • En natuurlijk het belangrijkste : toffe collega's ! Veel fun!

Apply for this job

Articles you may want to read