Back to all First jobs

Thumb

First Job

Gent

Bleckmann

Logistiek Management Traineeship (15 profielen gezocht)

Company description

Bleckmann is wereldwijd marktleider in supply chain management met focus op mode en lifestyle markten.

Wereldwijd draagt Bleckmann zorg voor het afhalen, opslaan en afleveren van kleding alsook verpakte goederen. Met 26 vestigingen in België, Nederland, UK en US faciliteren wij een aantal van de meest gerenommeerde ontwerpers en retail ketens. Werken bij Bleckmann betekent werken binnen een toonaangevend en professionele omgeving, met een team van bekwame en gepassioneerde mensen die bedrijven, markten en mensen met elkaar verbinden.

 

Job description


Voor onze verschillende locaties zijn we op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van : LOGISTIEK TRAINEES

Als trainee in het Talent Program van 1 - 2 jaar kies je voor een avontuurlijke, logistieke job vol met nieuwe uitdagingen. Je leert de firma van binnenuit kennen door mee te werken op uiteenlopende afdelingen. Je maakt kennis met hoogwaardige producten, technologische diensten en diverse markten. Je wordt klaargestoomd voor een leidinggevende functie binnen een van de afdelingen van Bleckmann.

Ben jij op zoek naar:

 • Een breed aanbod aan toekomstperspectieven – Customer service? Data analist? Business controller? Liever operationeel of communicatie? Het kan allemaal! Je groeiproces hangt af van je eigen initiatief, competenties en drive. Met andere woorden, je bepaalt zelf voor een stuk welke richting je uit gaat.
 • Een internationale omgeving – Wie weet ga jij wel voor een project naar het buitenland... Er lopen momenteel projecten in de VS en UK.
 • Eerder honkvast en blijf je graag binnen de landsgrenzen? Er zijn mogelijkheden op verschillende sites (Antwerpen, Gent, Kruishoutem), al naar gelang je woonplaats.
 • Dé kans bij uitstek om jouw leidinggevende skills (verder) te ontwikkelen – Je groeit in 2 jaar door naar een leidinggevende functie.
 • Een innovatieve & dynamische omgeving – Je wordt volledig ondergedompeld in de logistieke sector, je leert de kneepjes van het vak kennen samen met jonge, gedreven mensen. Je wordt ingeschakeld bij diverse projecten en op verschillende locaties. Je werkt daar o.a. mee aan het verbeteren van logistieke processen.

En dit traineeship is betaald vanaf dag 1!

Searched Profile

 • Ben jij (pas) afgestudeerd en in het bezit van een master- of bachelordiploma? (communicatie, business, logistiek, talen, handelswetenschappen.. je attitude telt meer dan je afstudeerrichting)

 • Je bent spontaan in de omgang met anderen en enthousiast om in een team te werken, maar kan dit ook zelfstandig.

 • Je bent ambitieus ingesteld en wilt graag doorgroeien naar een leidinggevende / management functie (teamleader, supervisor, leidinggevende, manager...)

Check, check, check? Dan ben jij de Management Trainee die wij zoeken! Vink jij niet alles af? No worries! Contacteer ons gerust en we kijken samen met jou naar de mogelijkheden.Nieuwsgierig wat je voor jouw inzet terug krijgt?

We offer

 • Een uitdagend traject als Management Trainee met ruimte om jezelf te ontwikkelen
 • Mooi verloningspakket voor een zeer uitgebreide opleiding/traineeship. Je kan rekenen op: €2300 bruto + €8 maaltijdcheques per gewerkte dag + ploegenpremie (3% vroege ploeg, 7% late ploeg)
 • Vast contract na positief geëvalueerde interimperiode
 • Een snelle opstart is mogelijk!

 

Meer weten over werken bij Bleckmann?

Bij Bleckmann kan je rekenen op een fijne werksfeer. Het is een bedrijf in volle groei, maar weet haar familiale karakter te behouden. Je krijgt de nodige begeleiding en coaching en leert continu bij. Er heerst een vlakke no-nonsense bedrijfscultuur. Tijdens de piekperiodes gaan we er samen vol tegenaan, maar daar staan ook leuke teambuildings en feestjes tegenover. Er zijn nationaal meerdere sites. Ook lopen er projecten in het buitenland. Kortom, volop reële mogelijkheden en kansen om door te groeien.

Iets voor jou?

Wil jij meer weten over dit Management Traineeship? Of sta je al te popelen om aan de slag te gaan? Super! Solliciteer nu en je kan snel reactie van ons verwachten.

Tot binnenkort!

Apply for this job

Articles you may want to read