Back to all First jobs

Thumb

First Job

Antwerpen

SGS

Magazijnmedewerker Chemie

Company description


When you need to be sure, dat is waar SGS voor staat. Bij SGS bieden wij jou namelijk double layer sureness, dubbellaagse zekerheid. Als wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering, staan wij garant voor kwaliteit en integriteit. Wereldwijd telt de SGS-familie bijna 100.000 enthousiaste medewerkers. In België geven ca 1850 collega’s dagelijks het beste van zichzelf om onze klanten zo efficiënt en professioneel mogelijk verder te helpen.

SGS heeft een indrukwekkende diversiteit aan diensten. Een van onze divisies, Oil, Gas & Chemicals, is gespecialiseerd in de inspectie en kwaliteitscontrole van chemicaliën, vloeibare gassen en petroleumproducten.

Job description

Onze afdeling Sample Management (SaMan) beheert een 2000 m² Seveso magazijn in de Antwerpse haven. SaMan is toonaangevend m.b.t. het verpakken, labelen en verzenden van commerciële monsters van chemische producten. In opdracht van verschillende nationale en internationale bedrijven verzendt SaMan desbetreffende testmonsters over de ganse wereld.

Een greep uit jouw takenpakket:

  • We stockeren een zeer uitgebreid gamma aan chemische producten voor onze klanten in het Seveso magazijn. Jouw taak is om deze producten te herconditioneren, verpakken, etiketteren en wereldwijd te versturen.
  • De producten worden oorspronkelijk opgeslagen in grote vaten. Eén van jouw belangrijkste taken is om deze vaten af te tappen in kleinere flesjes en deze opnieuw te labelen zodat elk staal voorzien is van de juiste productinformatie.
  • Daarna zal je deze flesjes veilig inpakken en klaarzetten voor wereldwijde verzending.
  • Je werkt dagdagelijks met chemische stoffen. Het is daarom noodzakelijk om alle veiligheidsinstructies nauwkeurig op te volgen en correct gebruik te maken van onze afzuiginstallaties, beschermde pakken en gezichtsbescherming.

Searched Profile

  • Je schrikt er niet voor terug om de handen uit de mouwen te steken en kunt heel nauwkeurig en veilig werken met chemische producten.
  • Je hebt bij voorkeur een opleiding gevolgd waar het vak chemie aan bod kwam, zodat je al een beetje weet met welke producten je zal werken. Relevante werkervaring in een Seveso magazijn is uiteraard een groot pluspunt. Veiligheid draag je hoog in het vaandel.
  • Zelfstandigheid, flexibiliteit, verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid, werklust én gevoel voor humor zijn jouw voornaamste troeven.
  • Jouw bioritme heeft nood aan regelmaat? Geen probleem, onze magazijniers werken dagelijks van 8u tot 17u
  • Je geraakt gemakkelijk in de haven van Antwerpen. Medewerkers die met de fiets komen, krijgen er een fietsvergoeding, ruime fietsstallingen en propere doucheruimtes bovenop.

We offer

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt terecht in een boeiende en gevarieerde job met mogelijkheid tot ontplooiing. Als stabiel en internationaal bedrijf staan we garant voor de nodige werkzekerheid en bieden we je naast een competitief salaris en de klassieke extralegale voordelen (maaltijdcheques en verzekeringen) ook de optie om deel te nemen aan ons fietsleaseplan. Dit is één van de manieren om ons beleid rond duurzaamheid in de praktijk te brengen. 

Interesse om deel uit te maken van onze grote SGS-familie?

We zijn benieuwd naar je reactie! Bezorg ons jouw verhaal en cv via onze website https://www.sgs.be/nl-nl/our-company/careers/job-opportunities-new en wie weet heb je straks gekozen voor een leuke nieuwe uitdaging binnen SGS. 

Apply for this job

Articles you may want to read