Back to all First jobs

Thumb

First Job

Kallo (Beveren-Waas)

Hays

MAINTENANCE TECHNICIAN

Company description

Onze klant is een internationale organisatie, actief in het vervoer van samengeperste en cryogene gassen. Daarnaast verzorgt de organisatie ook de opslag van en het onderhoud en de herstellingen aan de containers van die gassen. Samen met deze klant gaan wij op zoek naar een Maintenance Technician met ervaring in lassen.

Job description

In de functie van Maintenance Technician ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen aan de containers. Je keurt daarbij niet alleen de containers, maar bepaalt ook of er een herstelling moet doorgevoerd worden en wanneer deze gepland wordt. Vaak gaat het om een kleine herstelling waarbij de container een gaatje heeft opgelopen door transport, dat hersteld wordt door te lassen. Deze herstelling zal jij uitvoeren en nadien controleren waarvoor de container nog gebruikt kan worden. Jouw functie zorgt ervoor dat je voornamelijk in de buitenlucht werkt, waar de containers staan. 

Searched Profile

Naast kennis van of ervaring met lassen heb je een technisch diploma. Pas afgestudeerden komen zeker ook in aanmerking voor de vacature. Je hebt een hands-on mentaliteit en kan zelfstandig werken. Je ziet werk en springt in voor collega’s, zoals zij dit ook voor jou doen. Naast Nederlands spreek je een aardig woordje Engels, wat de voertaal is in het bedrijf. Richting de toekomst (2-3 jaar) zijn er verschillende mogelijkheden binnen de organisatie, zowel in België als in het buitenland.

Ben je hands-on en werk je zelfstandig? Upload dan snel je cv online door te klikken op de sollicitatieknop of solliciteer heel eenvoudig met je LinkedInprofiel op onze Hays website. Voor bijkomende informatie of andere vacatures binnen engineering kan je contact opnemen met Inge Van Esbroeck van HAYS Engineering Antwerpen. We bekijken samen de mogelijkheden met het oog op jouw verdere carrière!

We offer

Je komt terecht in een dynamische organisatie met familiaal karakter. Alle collega’s helpen elkaar en springen in op alle fronten bij drukke momenten. Door de informele werksfeer is het team zeer hecht en bestaat het uit like-minded personen die allemaal met de neus in dezelfde richting kijken. Er zijn zeer veel opleidingsmogelijkheden die aangeboden en aangemoedigd worden. Daarnaast word je aantrekkelijk vergoed en biedt het extralegaal salarispakket jou een meerwaarde.

Apply for this job

Articles you may want to read