Back to all First jobs

Thumb

First Job

Brussels

Air Liquide

Maintenance Technician Instrumentatie

Company description


Air Liquide is wereldleider in gassen voor de industrie, de gezondheid en het milieu, en is aanwezig in 80 landen met 50.000 medewerkers en ruim 2 miljoen klanten en patiënten. Productie en levering van zuurstof, stikstof en waterstof behoren sinds de oprichting van Air Liquide in 1902 tot de kernactiviteiten van de onderneming. Air Liquide heeft de ambitie een leidende rol te vervullen in haar sector door goede resultaten op de lange termijn te behalen en maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Job description

WAT DOE JE ALS MAINTENANCE TECHNICIAN INSTRUMENTATIE?

Als Maintenance Technician Instrumentatie ligt jouw focus op het voorbereiden, controleren en superviseren van grotere en of kleinere onderhoudswerken. Je werkt voornamelijk met de verschillende meet- en regelsystemen van onze installaties (metingen van procesparameters, procesanalyses voor kwaliteitsbewaking, regelingen in DCS en PLC, aansturen van actuatoren en kleppen,...).

Je bewaakt ook de interfaces met de andere diensten op de site, je bent de contactpersoon voor contractoren en je zorgt ervoor dat nodige wisselstukken tijdig aangekocht worden. Je verhelpt storingen aan de hand van een ontvangen melding of eigen waarnemingen. In geval van verschillende storingen is het belangrijk je prioriteiten te stellen zodat de installatie beperking minimaal is.

Je kan terugvallen op een ervaren Teamleader, die zorgt voor de dagelijkse organisatie en werking van de onderhoudsdienst. Je zorgt ervoor dat er goede communicatie is met je collega’s en de productieafdeling over je werkzaamheden en machineonderhoud en legt dit ook digitaal vast in het onderhoudssysteem.

Je bent flexibel ingesteld en bereid om deel te nemen aan het wachtsysteem.

Locatie: BASF site in Antwerpen

Searched Profile

Als je een Bacheloropleiding Elektromechanica hebt of gelijkwaardig door ervaring, dan heb je al de basics om bij ons te solliciteren!

JOB VAARDIGHEDEN EN VEREISTEN

  • Werkervaring in onderhoudsdienst bij (petro)chemische industrie is een pluspunt
  • Veiligheidsbewust
  • Effective verbale communicatie: Je moet met mensen met verschillende achtergronden in de organisatie samenwerken
  • Team player: je zal werken volgens de onderhoudsplanning en soms onder tijdsdruk, dit vraagt een juiste instelling om in een team te werken
  • Kennis van meet- en regeltechnieken en systemen
  • Oplossen van storingen
  • Ervaring in lezen van technische tekeningen en inspectierapporten

We offer

MEER INFORMATIE

Je groeit in een internationaal bedrijf met brede ontwikkelingsmogelijkheden: opbouwen technische expertise meet- en regeltechniek, analysers, regelkleppen, oplossen van storingen, shutdown voorbereiding, proceskennis en assistentie bij projecten.

KORT GEZEGD

We zijn op zoek naar een energiek en assertief kandidaat, gemotiveerd om in de Air Liquide wereld te komen, waar autonomie en proactiviteit hoogst gewaardeerd worden. Je zal een competitief salarispakket bekomen met uitgebreid verzekeringspakket voor jou & je gezin. Hiernaast ook een opleidingspakket afgestemd op je ervaring om je mogelijkheden te geven om door te groeien naar de volgende uitdagingen binnen het bedrijf.

Apply for this job

More info about the company

Similar starterjobs