Back to all First jobs

Thumb

First Job

Antwerpen

SGS

Master Industriële Wetenschappen - Management Trainee

Company description


When you need to be sure, dat is waar SGS voor staat. Bij SGS bieden wij jou namelijk double layer sureness, dubbellaagse zekerheid. Als wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering, staan wij garant voor kwaliteit en integriteit. Wereldwijd telt de SGS-familie bijna 100.000 enthousiaste medewerkers. In België geven ca 1850 collega’s dagelijks het beste van zichzelf om onze klanten zo efficiënt en professioneel mogelijk verder te helpen.

SGS heeft een indrukwekkende diversiteit aan diensten. Een van onze divisies, Oil, Gas and Chemicals, is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, vloerbare gassen en petroleum. Voor deze afdeling gaan we op zoek naar een Management Trainee.

Job description

Binnen de kwaliteitscontrole van chemicaliën en petroleumproducten is SGS reeds decennia lang de absolute wereldmarktleider. Om deze positie te kunnen handhaven én verstevigen zijn we doorlopend op zoek naar ‘nieuw bloed’; mensen met innovatieve ideeën en originele invalshoeken die hun schouders mee onder diverse groeiprojecten willen zetten.

Gedurende het eerste jaar wordt je door middel van doorgedreven on-the-job training en coaching ondergedompeld in de boeiende wereld van Oil, Gas & Chemicals. Op die manier maak je kennis met de brede waaier van diensten die SGS aan haar klanten aanbiedt.

Stapsgewijs worden je talenten en competenties verder ontwikkeld en word je ingewijd in de verschillende facetten van een leidinggevende functie bij SGS: people management, commerciële taken, conflicthantering, rapportering, enz. Na een jaartje intensieve training ben je dan eindelijk klaar voor een volgende stap in je carrière: een leidinggevende functie binnen één van onze afdelingen (inspection, labo, sales, customer service, logistics, ...

Searched Profile

  • Je bezit een Master diploma Industriële Wetenschappen Chemie, Biochemie of andere wetenschappelijke richting. Indien je daar ook nog een extra opleiding bedrijfsbeleid aan hebt gekoppeld, is dat uiteraard een grote meerwaarde. 
  • Je belangrijkste troeven zijn je ondernemerschap en je hands-on mentaliteit. Het schrikt je niet af verantwoordelijkheid te nemen en zelfstandig te werken. Daarnaast ben je zowel een teamplayer als people manager.
  • Je hebt sterke analytische vaardigheden en benadert complexe situaties vanuit een breed en innovatief perspectief. Je kan je ergens echt in vast bijten; voor elk probleem vind je een werkbare oplossing!
  • Onze witte raaf beschikt daarnaast uiteraard over de nodige stressbestendigheid, empathie, klantgerichtheid, maturiteit en gedrevenheid. Als toekomstig manager zijn besluitvaardigheid en gezonde ambitie ook onontbeerlijke eigenschappen.
  • Aangezien we in een internationale omgeving werken, spreek en schrijf je vlot Engels. Andere talen zijn natuurlijk mooi meegenomen.

We offer

  • Je komt terecht in een stabiel en internationaal bedrijf met goede reputatie.
  • Je werkt in een ambitieuze werkomgeving, waar je je technische competenties en leiderschapscapaciteiten verder kunt ontwikkelen.
  • Verder krijg je de nodige vrijheid en zelfstandigheid om initiatieven te lanceren en groeiprojecten te begeleiden zodat SGS nog beter wordt in haar dienstverlening.
  • Uiteraard staat daar een aantrekkelijk loon, een degelijke opleidingsperiode en reële doorgroeikansen tegenover.  

We zijn benieuwd naar je reactie! Bezorg ons jouw verhaal en cv en wie weet heb je straks gekozen voor een leuke nieuwe uitdaging binnen SGS. 

Apply for this job

Articles you may want to read