Back to all First jobs

Thumb

First Job

Diegem

CTG

Masters met interesse en IT en Data Privacy

Company description


CTG is een internationaal ICT-servicebedrijf met vijftig jaar ervaring in innovatieve IT en webtechnologie en is in volle expansie!

Elk jaar opnieuw nemen we bij CTG maar liefst 40 juniors in dienst en dat doen we vol overtuiging: iedereen heeft immers recht op een toffe eerste job!  
 

Wat kan je zoal verwachten als starter bij CTG?

In de eerste plaats een ruime waaier aan boeiende en uitdagende projecten bij onze klanten en een persoonlijke carrièrecoach die je begeleidt bij je eerste professionele stappen.

Daarnaast kan je na ons onboardingprogramma voor nieuwkomers, rekenen op doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden én een interessant salarispakket.

Zo zorgen we er samen voor dat jij op een paar jaar tijd uitgroeit van een starter tot een echte professional!

 

Job description

Als Data Privacy Consultant bewaak je de correcte toepassing van de wet- en regelgevingen inzake data privacy en ben je verantwoordelijk voor de integratie hiervan in de dagelijkse werking van een organisatie of onderneming.

Volgende activiteiten kunnen onder meer tot jouw takenpakket behoren: je creëert een bewustzijn over het correct verwerken van persoonsgegevens door hierover trainingen te ontwikkelen en te geven; je bent verantwoordelijk voor het opstellen van een data register; je werkt processen uit die het voor data subjects mogelijk maken om effectief hun rechten uit te oefenen, implementeert en faciliteert deze;  je geeft advies over informatiebeveiliging en bescherming van persoonsgegevens en over hoe om te gaan met datalekken; je evalueert contracten met derde partijen inzake verwerking van persoonsgegevens; je verstrekt advies over beschikbare technologie, etc...

 

Searched Profile

 • een Master in de Rechten, Economische Wetenschappen, Politieke & Sociale Wetenschappen, een Advanced Master in Digital Humanities of gelijkwaardig;
 • kennis over en affiniteit met Europese data privacy wet- en regelgevingen zoals de GDPR is een pluspunt maar niet noodzakelijk;
 • uitstekende communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden;
 • vloeiend in het Engels en Nederlands of Frans, zowel mondeling als schriftelijk;
 • goede organisatorische vaardigheden
 • oplossingsgericht werken en initiatief nemen;
 • integer en discreet gecombineerd met de nodige overtuigingskracht en volharding;
 • flexibele mindset
 • oog voor detail en kwaliteit.
 • teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken;
 • affiniteit met IT;
 • kennis van MS Office;
 • rijbewijs B.

 

We offer

Boeiende uitdagingen binnen een bedrijf dat reeds jaren genomineerd is tot één van de "Beste Werkgevers België"
Een motiverend flexibel verloningspakket inclusief een bedrijfswagen, maaltijdvergoeding, representatievergoeding, groepsverzekering en 34 vakantiedagen
Een bedrijfscultuur gekenmerkt door een open communicatie en uitzonderlijke zorg voor onze medewerkers

En last but not least neem je deel aan een gerenommeerd opleidingsprogramma dat je klaarstoomt tot Junior Risk and Compliance Consultant.


Interesse in ons opleidingstraject?

Bezorg ons dan zo snel mogelijk je CV en motivatiebrief!

Apply for this job

Articles you may want to read