Back to all First jobs

Thumb

First Job

Brugge

Departement Mobiliteit en Openbare Werken

mobiliteitsbegeleider

Company description

Mobiliteit en Openbare Werken is een onderdeel van de Vlaamse overheid, bevoegd voor zowat alles wat met verkeer, mobiliteit, waterwegen, infrastructuur en openbare werken te maken heeft.

Het beleidsdomein Mobiliteit en Openbare Werken (MOW) is één van de 9 beleidsdomeinen van de Vlaamse overheid. MOW staat op een duurzame manier in voor een veilige, vlotte en slimme mobiliteit en voor het geïntegreerd en efficiënt beheren en realiseren van infrastructuur ten dienste van maatschappij en economie in Vlaanderen.

Job description

De functie van mobiliteitsbegeleider situeert zich binnen de afdeling Beleid.  Deze afdeling zet expertise in personen- en goederenvervoer in om vorm te geven aan een duurzaam en onderbouwd mobiliteits- en infrastructuurbeleid.

Je ondersteunt de vervoersregio’s Brugge, Midwest en/of Westhoek in het uittekenen en implementeren van een duurzame mobiliteits- en infrastructuurbeleid om zo een goed onderbouwde en kwaliteitsvolle bijdrage te leveren aan beleid(splannen) die politiek en/ of maatschappelijk gedragen kunnen worden. Je staat vervolgens mee in voor zowel de implementatie van het beleid/ de beleidsplannen op regionaal niveau als de opvolging van de beleidsuitvoering door het faciliteren van mobiliteit-gerelateerde dossiers en het begeleiden op vlak van mobiliteitsplanning. Op die manier zorg je voor een vertaalslag van het Vlaamse mobiliteits- en infrastructuurbeleid naar het regionale niveau enerzijds en verzamel je relevante input als bijdrage tot de beleidsvoorbereiding en –ontwikkeling op Vlaams niveau anderzijds.

Lees meer over de afdeling, functie en selectieprocedure in het selectiereglement onderaan deze pagina. Download dit document en bewaar het doorheen de procedure.

Searched Profile

  • Je hebt een masterdiploma
  • Ervaring in een gelijkaardige functie is een plus. Pas afgestudeerden komen ook in aanmerking.

Technische competenties

kennis van het Vlaamse mobiliteitsbeleid en Basisbereikbaarheid is een meerwaarde
kennis van het werkveld en de relevante actoren kennen is een pluspunt
kennis van de relevante wetgeving en regelgeving is een troef
kennis van beleidsorganisatie en beleidsprocessen is een pluspunt

We offer

Je komt terecht in een dynamische organisatie die oog heeft voor innovatie – contract onbepaalde duur – ruime opleidings- en ontplooiingskansen – 35 dagen verlof en vrijaf tussen Kerst en nieuwjaar – gratis woon- werkverkeer met het openbaar vervoer – maaltijdcheques – hospitalisatieverzekering - glijdende werkuren - mogelijkheid tot telewerk 

Je bruto salaris bedraagt minimaal € 3.268,73 (0 jaar ervaring - salarisschaal A111) en relevante privé-ervaring of ervaring als zelfstandige kan onder bepaalde voorwaarden verloond worden. 

Meer informatie over deze financiële en sociale voordelen kan je terugvinden via de website www.werkenvoorvlaanderen.be.

Apply for this job

Articles you may want to read