Back to all First jobs

Thumb

First Job

Woluwe-Saint-Lambert

Experis

Op zoek naar een starterfunctie in Finance? We helpen je verder!

Company description

Zoek je een duurzame relatie met je toekomstige werkgever? Experis Finance begeleidt je in jouw carrière dankzij deze 3 sterke punten: écht luisteren, duurzaam matchen en professioneel coachen. 

Onze team van consultants analyseert samen met jou je verworven kennis en vaardigheden evenals je carrièreverwachtingen. Hierbij presenteren we je de vacatures die het best aansluiten bij jouw profiel. Ook zorgen we voor een persoonlijke coaching met de nodige tips en tricks om je voor te bereiden voor de interviews bij onze klanten.  Klaar voor jouw eerste werkervaring in de financiële wereld? Lees dan zeker verder!

Job description

Je zal aan de slag gaan in de banksector, verzekeringssector of in de financiële of boekhoudkundige afdeling van grote ondernemingen in diverse sectoren.

Hierbij helpen we je bij het vinden van de ideale functie in lijn met jouw studierichting, vaardigheden en jouw verwachtingen.

We bieden een breed aanbod aan functies gaande van dossierbeheerder, commercieel adviseur, boekhouder of analytische functies zoals financial analyst, business controller of auditor.

Searched Profile

Je hebt een bachelor of master diploma in een financiële, economische, commerciële of communicatie-gerichte richting.
Je bent leergierig en gemotiveerd
Je hebt een breed interesse in de financiële sector
Je spreekt vlot Nederlands. Een goede kennis van het Engels en/of het Frans is zeker een troef!

We offer

We bieden je de gelegenheid om expertise op te bouwen in de financiële wereld. Afhankelijk van de functie kan je starten als uitzendkracht of wordt er jou een contract van bepaalde duur of onbepaalde duur aangeboden. Onze klanten zijn gelegen op regio Brussel.

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar starterjobs

 • =job.status_text

  Junior accountant

  ClearSource First Job
  1200 Brussels
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time