Back to all First jobs

Thumb

First Job

Leuven

Acerta

Payroll Academy 2020

Company description

Welkom bij Acerta!

Acerta is een HR-dienstengroep die gelooft in de kracht van mensen. Met de talenten, de kennis en het enthousiasme van onze 1410 medewerkers verspreid over heel België begeleiden we onze klanten in hun groei, met respect voor hun eigenheid en autonomie. Deze klanten zijn starters, zelfstandigen, vrije beroepers, boekhouders en accountants, kmo’s en grote ondernemingen in verschillende sectoren.

Voor onze 5de editie van de Payroll Academy zijn we op zoek naar enthousiaste trainees voor onze kantoren te Leuven, Aalst, Gent en Mechelen.

Job description

  • Je krijgt de unieke kans om een uitgebreid opleidingstraject gecombineerd met (observatie)stages te volgen
  • Je wordt ondergedompeld in de sociale wetgeving en leert werken met ons loonpakket en onze tools.
  • Via dit leerrijk traject en met de ondersteuning van ervaren professionals word je klaargestoomd tot Payrollbeheerder.
  • Na het opleidingstraject word je aanspreekpunt inzake personeelsadministratie en HR-thema’s voor de jouw toegewezen klanten.

 

Searched Profile

Wie zoeken we? 

  • Je volgt een bachelor, postgraduaat of masteropleiding en studeert binnenkort af. 
  • Je hebt een passie voor HR, sociale wetgeving en payroll.
  • Je bent een doorzetter en bezit sterke communicatieve vaardigheden om klanten professioneel te woord te staan.
  • Je bent beschikbaar vanaf maandag 21 september 2020.

We offer

Wat bieden we? 

We bieden jou een voltijds opleidingstraject van enkele maanden, een contract van onbepaalde duur en verschillende extralegale voordelen (maaltijd-, ecocheques en een mooi verzekerings-pakket).

Interesse?

Voel jij je aangesproken om deze uitdaging aan te gaan en bij Acerta de juiste fundamenten te leggen voor je loopbaan binnen HR? Solliciteer dan snel via onderstaande knop en bezorg ons je cv én motivatiebrief.  

Zien we in jou de ideale kandidaat dan word je telefonisch gescreend en nadien misschien uitgenodigd op één van onze selectiedagen in ons hoofdkantoor in Leuven.  

Apply for this job

Articles you may want to read