Back to all First jobs

Thumb ebb0d209ae00fa94c3dcd15fb960e3242d42b795

First Job

Puurs

ADMB HR Partner

Payrollconsulent Puurs

Company description

Sociaal Bureau is één van de grotere sociaal secretariaten in Vlaanderen. Vanuit ons netwerk van 40 regionale vestigingen bieden we dagelijks een onberispelijke service aan ruim 29.000 werkgevers met in totaal 222.000 werknemers. Een bijkomende troef is het deel uitmaken van ADMB, een dienstengroep die gespecialiseerd is in sociaal-administratieve dienstverlening (o.a. kinderbijslagfonds, preventiedienst, consultancy,…). Onze bewuste politiek van decentralisatie in lokale kantoren zorgt voor een efficiënte en zeer klantgerichte werking en mede daardoor voor een sterke groei in de laatste 15 jaar. In het kader van deze expansie zijn we momenteel op zoek naar een (m/v): Payrollconsulent regio Puurs

Job description

Na een grondige inwerking staat u – samen met uw collega’s – in voor het volledige beheer van een aantal dossiers van aangesloten werkgevers. Dit omvat in eerste instantie de loonadministratie met alle bijhorende sociaal-administratieve verplichtingen, alsook het oplossen van telefonische vragen van klanten en het invullen van de nodige sociale documenten en aangiften.
U groeit uit tot de vertrouwenspersoon voor de klant-werkgever met het oog op zijn volledige personeelsadministratie en al zijn vragen qua sociale wetgeving.

Searched Profile

• Bachelor (Personeelswerk, Maatschappelijk adviseur, Rechtspraktijk, Bedrijfsadministratie…) of gelijkwaardig door ervaring.
• Enige vertrouwdheid met loonverwerking of aanverwante administratie is een voordeel.
• Een sterke interesse in of minimaal een basiskennis van sociale wetgeving is noodzakelijk.
• Zowel cijfermatig-administratief als communicatief staat u voldoende sterk.
• Woonachtig regio Puurs.

We offer

Sociaal Bureau biedt een vaste betrekking in een professionele werkomgeving met regelmatig gerichte bijscholingen, alsook stevige begeleiding bij de start van uw ADMB-loopbaan. U mag rekenen op een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, terugbetaling openbaar vervoer).

Interesse? Stuur dan zo snel mogelijk jouw motivatiebrief met cv naar ADMB HR Services, Koningsstraat 75/4, 1000 Brussel, solliciteer via mail naar select.bxl@admb.be of via onze jobsite www.admb.jobs.

Articles you may want to read

Similar starterjobs