Back to all First jobs

Thumb

First Job

Antwerpen

Talenco

Project Engineer Piping & Mechanica

Company description

Talenco levert een toegevoegde waarde aan de maatschappij via techniek en technologie. Dit doen we door maximaal in te zetten op innovatie, stabiliteit en knowledge sharing op multidisicplinair niveau in engineering, construction en maintenance.

Met deze troeven garanderen we een kwaliteitsvolle dienstverlening en vormen we een krachtige groeimotor voor productiebedrijven en EPC-contractors. Wij werken steeds op maat door flexibel mee te denken met de noden van de klant en onze technische capaciteiten in meerdere vormen in te schakelen.

Job description

​Als Project Engineer P&M ben je verantwoordelijk voor industriële projecten binnen de disciplines piping en mechanica. Hierbij treedt je op als vertegenwoordiger van Talenco waarbij je de leiding neemt over een project of deel uitmaakt van een groter projectteam.

Als Project Engineer zorg je ervoor dat werkzaamheden op een veilige en kwalitatieve manier worden uitgevoerd, rekening houden met deadlines en budget. De projecten waarbinnen je betrokken wordt, vinden plaats binnen onder meer de petrochemische, farmaceutische en voedingsindustrie.

 

Searched Profile

 • Je bent een teamplayer en wil je steentje bijdragen aan een ambitieuze organisatie.
 • Je bent flexibel en dynamisch ingesteld en staat open voor verschillende soorten projecten.  
 • Je draagt veiligheid hoog in het vaandel.
 • Je beschikt over een masterdiploma Elektromechanica.

We offer

Bij Talenco werk je binnen een moderne, dynamische organisatie die zich richt op innovatie binnen de industriële sector. Hierbij krijg je voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen aan de hand van opleidingen en coaching. Daarnaast krijg je de kans om mee te werken aan een ambitieuze organisatie waarbij jouw mening telt.

 

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar starterjobs

 • =job.status_text

  Technology Developer

  Atlas Copco First Job
  2610 Antwerp
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time