Back to all First jobs

Thumb

First Job

Leuven

Agentschap Wegen en Verkeer

Projectmanager weginfrastructuur

Company description

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.

Job description


Wil jij bijdragen aan een betere verkeersveiligheid voor iedere weggebruiker? Ben je geboeid door infrastructuurprojecten in het kader van wegenbouw? Dan is de functie van projectmanager weginfrastructuur misschien iets voor jou!

De functie van projectmanager weginfrastructuur situeert zich binnen het Agentschap Wegen en Verkeer en beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor een infrastructuurproject vanaf het ontwerp tot en met de uitvoering.

Jouw takenpakket:

 • je denkt na over de verschillende technische opties bij een mobiliteitsvraagstuk en werkt een ontwerp uit;
 • je maakt het project klaar voor aanbesteding (bestek opmaken, opstellen meetstaten, aanvragen omgevingsvergunning...);
 • je zorgt ervoor dat de nodige budgetten beschikbaar zijn en waakt hierover;
 • je overlegt met de verschillende betrokkenen;
 • je neemt de administratieve afhandeling van het project voor jouw rekening.

Als projectmanager weginfrastructuur blijf je eindverantwoordelijk voor je projecten, zowel op technisch als financieel vlak.

Lees meer over de functie in het selectiereglement dat je terugvindt op volgende site: https://bouwmeeaanvlaanderen.be/?id=53&vac=6901. Download dit selectiereglement en hou het bij tijdens het verdere verloop van de procedure.

Searched Profile

Je hebt een masterdiploma in de ingenieurswetenschappen (burgerlijk ingenieur) optie bouwkunde of architectuur.
Je hebt bij voorkeur een eerste werkervaring in het ontwerpen en/of het opvolgen van projecten. Pas afgestudeerden komen ook in aanmerking.
Kennis van de technische voorschriften en regelgeving gangbaar voor de wegenbouw in het Vlaamse Gewest (Standaardbestek 250, wetgeving op overheidsopdrachten, vergunningen, ….) vormt een sterke troef.

We offer

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving.  

Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer, 35 vrij te kiezen vakantiedagen, vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar, glijdende werkuren en de mogelijkheid tot telewerk.

Je bruto aanvangssalaris bedraagt minimaal € 3812,79 (0 jaar ervaring - salarisschaal A121) en relevante privé-ervaring of ervaring als zelfstandige kan onder bepaalde voorwaarden verloond worden.

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar starterjobs

 • =job.status_text

  Projectmanager weginfrastructuur

  Agentschap Wegen en Verkeer First Job
  3000 Leuven
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time