Back to all First jobs

Thumb

First Job

Brussel

Viavera

Recent afgestudeerde Bachelors/Masters voor administratieve interimopdrachten (kan ook als jobstudent) - min. 1 maand - Brussel

Company description

%26autoplay%3D1

Viavera Recruitment is een selectie- en rekruteringskantoor met specifieke aandacht voor (hoger) opgeleide bedienden. Hierbij bieden wij veelal vaste en tijdelijke opdrachten aan bij onze klanten. Onze kantoren situeren zich in de centrumsteden Gent, Antwerpen, Brussel, Leuven en Zaventem. Deze geografische spreiding laat ons toe om zowel kandidaten als bedrijven uit een ruime regio aan te trekken. Anders dan de meeste rekruteringskantoren, plaatst Viavera Recruitment de kandidaat centraal. Het grote verschil maken wij in het interview. Dit is namelijk een open, twee-richtingsgesprek over competenties, maar ook over beroepswaarden, persoonlijkheidsaspecten en verwachtingen. We beperken ons uiteraard niet enkel tot het aanbieden van jobs, maar geven ook HR-advies aan klanten en carrière advies aan onze kandidaten. 

Job description

Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde afgestudeerde Bachelors & Masters voor administratieve opdrachten van één of meerdere maanden (of optie vast werk) bij nationale en internationale bedrijven in de regio van Zaventem - Diegem- Brussel.

Misschien weet jij nog niet juist wat je wil doen, maar wil jij wel jouw vaardigheden en interesses uitbreiden in een internationale omgeving? Kan perfect, zolang jij maar enthousiast en leergierig bent.

Of plan jij nog een wereldreis, zit je in between jobs of ga je nog verder studeren maar wil jij intussen toch wat geld verdienen en nuttig bezig zijn?

Dit kan ook steeds onder studentenstatuut.

Searched Profile

- Bachelor of Master uit alle studierichtingen die zin hebben om aan de slag te gaan en ervaring op te doen binnen de privé-sector.
- Je doet graag administratieve taken
- Beschikbaar gedurende min 1 maand of langer en snelle opstart mogelijk
- Flexibel, enthousiast en leergierig

 

We offer

- Interessante Interimjobs (eventueel met optie vast werk)
- Competitief loonpakket
- Extralegale voordelen zoals mc's en transportvergoeding
- Tewerkstelling bij een grote (inter)nationale onderneming
- Vlotte bereikbaarheid met het openbaar vervoer (centrum Brussel)

Apply for this job

Articles you may want to read