Back to all First jobs

Thumb

First Job

Destelbergen

ING kantoor Heusden (Oost-Vlaanderen)

Relatiebeheerder ING kantoor Heusden (Oost-Vlaanderen)

Job description

Onze klant is het zelfstandig ING kantoor Koen Van der Straeten in Heusden (Oost-Vlaanderen). Het kantoor heeft de laatste jaren een sterke reputatie uitgebouwd. De klanten weten dat ze er kunnen rekenen op een persoonlijke aanpak en dat ze een oplossing zullen krijgen.

Searched Profile

 • Relatiebeheerder zelfstandig ING kantoor
 • Commericeel profiel
 • Heusden (Oost-Vlaanderen)

Vandaag zoeken we naar twee nieuwe relatiebeheerders om de verdere groei van het kantoor te ondersteunen. In deze rol ben je eerst en vooral een echte teamplayer die in staat is om alle klanten een basisservice te geven. Het centrale uitgangspunt is alle klanten een maximale klantervaring geven. Het is belangrijk om duurzame relaties met de klanten op te bouwen. Je werkt actief mee aan de verdere uitbouw van het bankkantoor door proactief te werken in de bestaande klantenportefeuille. Je detecteert opportuniteiten en nodigt klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de situatie van de klanten in kaart en bied je oplossingen aan op maat van de klant. Je focus ligt op beleggingen of kredieten, maar je blijft uiteraard oog hebben voor alle domeinen (sparen, beleggen, kredieten en verzekeringen). Samen met de kantoorhouder werk je mee aan commerciële acties. Verder ben je ook verantwoordelijk voor de administratieve opvolging van jouw dossiers en zal je af en toe inspringen aan het onthaal.

We zoeken een commercieel persoon die naar de klanten luistert en deze centraal stelt. Een eerste commerciële ervaring is een plus, maar geen must. Je bent een klantgericht en commercieel persoon die vertrouwen en maturiteit uitstraalt. Je hebt oog voor commerciële opportuniteiten en werkt proactief, met de nadruk op het uitbouwen van een langetermijnrelatie met de klant. Verder ben je flexibel en neem je graag initiatief.

We offer

Je komt terecht in een groeiend kantoor met een familiale sfeer. Wederzijdse flexibiliteit en het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid worden hier sterk gewaardeerd. Je mag rekenen op een marktconform salarispakket in overeenstemming met je kennis en ervaring.

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar starterjobs

 • =job.status_text

  Financieel adviseur Merksem

  Beobank First Job
  9000 Gent
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time