Back to all First jobs

Thumb

First Job

Wilrijk

Proximus

Sales Advisor Proximus Shop (Wilrijk)

Company description

Als de grootste Belgische leverancier van diensten van telefonie, internet, televisie en ICT, bouwt Proximus resoluut verder aan de toekomst van zijn klanten, de onderneming en zijn medewerkers.
We willen dichter bij de mensen staan. Dat is onze reden van bestaan. We gaan  ook nog veel verder daarin  om hen de kans te bieden om beter te leven en om efficiënter te werken.

Bij Proximus  heb je alle vrijheid om een reële impact te hebben op het leven van onze klanten maar je bouwt ook aan je eigen toekomst door jezelf te ontwikkelen en door iedere dag je kennis te verrijken in een omgeving die waarden als diversiteit, samenwerking en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel draagt.

Job description

Je missie

Je doel is om de beste klantenervaring te bieden en het parcours van de klanten te vereenvoudigen door hen produkten en toegankelijke oplossingen aan te bieden die gebruiksvriendelijk zijn. De klant is altijd  het het voornaamste  in alles wat je doet.

Je job

Wanneer je in een Proximusshop werkt, deel je dat waarvan je het meeste houdt op het vlak van technologie met de (toekomstige) klanten. Van de voorstelling van de nieuwste GSM tot de zoektocht naar de perfecte technologische oplossing is een dagelijkse uitdaging voor jou en dan is geen enkele dag dezelfde.

Elke interactie met een klant telt. Hoffelijkheid  krijgt een nieuwe betekenis  in de omgeving van vandaag. Het is meer dan een eenvoudige glimlach. Het maakt betekenisvolle contacten met onze klanten mogelijk. Een degelijke kennis van onze produkten en diensten, een luistervaardigheid en begrip, een echte commerciële geschiktheid, al die elementen zijn essentieel om een gepersonaliseerde ervaring te bieden. Het is dat wat onze klanten tevreden maakt.

Searched Profile

  • Je bent een verkoper  die altijd de limieten kan verleggen  en die de beste commerciële resultaten wil bereiken.
  • Dankzij je empathie kan je makkelijk  het vertrouwen winnen van de klanten en hun behoeften leren kennen. Op die manier kan je hen ook de beste oplossing aanbieden.
  • Je bent gepassioneerd  door alles wat nieuw is en je haalt energie uit al die innovaties.
  • Je natuuurlijke energie draagt bij aan de groepsdynamiek en aan een positieve en constructieve sfeer in de shop. 

We offer

Bij Proximus zijn de mogelijkheden werkelijk onbegrensd en de beste plaats om te beginnen is in je eigen team. Op welke betere manier kan je een expert worden in wat we doen dan door je vertrouwd te maken met de nieuwste technologieën  en door de klanten te helpen ?
Dan ligt de weg open om je loopbaan bij ons  werkelijk op te bouwen.

Apply for this job

Articles you may want to read