Back to all First jobs

Thumb

First Job

Brussel

Yools

Sales Developer met start-up mentaliteit

Company description


Yools helpt ondernemers groeien via authentieke communicatie, startend met een overtuigende website. We helpen in plaats van verkopen en werken op basis van vertrouwen in plaats van controle.

We zijn een tiental gemotiveerde wereldverbeteraars die niet alleen dromen maar ook doen. Sinds 2012 hebben we 2.000 ondernemers mogen helpen. Onze belangrijkste maatstaf, klantentevredenheid, is ondertussen gemiddeld 9,5/10. En het kan nog beter.

Job description


Hoe ziet een gemiddelde week eruit?

Je werkt vanop kantoor (of thuis) en combineert sales met project management. Je prospecteert zelf gericht per email en telefoon, je behandelt binnenkomende website-aanvragen, luistert naar klantennoden, bouwt een oprechte klantenrelatie, sluit de verkoop af, werkt samen met de klant een creatieve website- (en marketing-) strategie uit, geeft onze webdesigners feedback en rondt verkoopkansen succesvol af. Een hele boterham inderdaad. Reken maar dat je uitgedaagd zal worden!

Hoe ziet succes eruit in deze rol?

Door oprecht te luisteren en te helpen, vertrouwen klanten jou en hebben ze een wauw-ervaring. Je stuwt onze klantentevredenheid naar 10/10, deelt verhalen op onze Wall of Love en tovert klanten om in Yools-ambassadeurs. Vanuit deze positieve aanpak volgende financiële resultaten vanzelf.

Hoe groei je als persoon?

Yools is een zelfsturende organisatie. Je krijgt volledige vrijheid om te handelen op de manier die jou het beste lijkt voor het bedrijf. Je bepaalt mee de koers van Yools, de omgeving waarin je werkt en de invulling van je eigen rol. Dit biedt volop kansen om te groeien als professional én mens. Je collega’s staan altijd paraat om te helpen.

Searched Profile

 • Je overtuigt met je oren in plaats van je tong. Toch ben je een vlotte babbelaar maar je gebruikt dat om eerlijk te communiceren.
 • Je zit vol enthousiasme en energie. In problemen zie je kansen om te veranderen en te innoveren.
 • Je bouwt op empathische wijze een band met elke klant op en plaatst hun tevredenheid centraal.
 • Je spreekt perfect Nederlands.

We offer

 • Een gedreven en warm team dat een verschil wil maken in de wereld. We vertrouwen elkaar en laten iedereen gewoon zichzelf zijn. Vergeet je favoriete pantoffels niet.
 • Goede bereikbaarheid in hartje Brussel, op 5 minuten stappen van het treinstation. Mogelijkheid tot thuiswerk.
 • Competitief salaris, forfaitaire onkostenvergoeding, maaltijdcheques, terugbetaling openbaar vervoer, …
 • Potluck lunches, chillmoment op vrijdagavond, met team op café in Brussel, teamweekends, …

Een motivatiebrief is niet vereist. We vragen enkel je CV en je antwoorden op onze aanwervingsvragen, waaruit hopelijk je motivatie blijkt. Je zal deze vragen tegenkomen bij het solliciteren via onze aanwervingswebsite.

Solliciteren kan via https://jobs.smartrecruiters.com/Yools/743999672070707-sales-developer-met-start-up-mentaliteit

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar starterjobs

 • =job.status_text

  Business Developer NL

  Drawbotics First Job
  1160 Brussel
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time