Back to all First jobs

Thumb

First Job

Kortenberg

D'ieteren

Sales Planning & Prices Officer | Skoda Import

Company description

We hebben er bij D'Ieteren meer zin in dan ooit.

Als koploper van het peloton weten we dat ons succes niet alleen te danken is aan het aanstekelijke enthousiasme van onze ploegen, maar ook aan onze visie op ondernemen. Net deze visie, die door al onze medewerkers gedeeld wordt, maakt dat de D'Ieteren-groep functioneert als een dynamische, verantwoordelijke, integere en commercieel succesvolle gemeenschap waar het prettig werken is.

Als je dus, net als wij, vindt dat respect, ondernemingszin, klantvriendelijkheid, loyaliteit, professionele ingesteldheid, een open geest en leadership essentiële begrippen zijn, dan hebben we elkaar zo goed als zeker één en ander te vertellen…

Job description

Als Pricing & Administrative Assistant kom je binnen het dynamische Sales Planning & Prices-team in het hart van ŠKODA Import terecht. Je werkt actief mee aan de realisatie van de verkoops- en rentabiliteitsobjectieven van het merk. Je zorgt enerzijds voor belangrijke operationele support binnen het Sales Planning & Prices team, en biedt anderzijds een klantgerichte service aan ons dealernetwerk op commercieel gebied.

Jouw takenpakket bestaat uit drie belangrijke sleutelelementen:

 1. Sales reporting: Beheren, ontwikkelen en analyseren van sales reporting tools met oog op realisatie en opvolging van de vooropgestelde KPI’s.
 2. Pricing & commerciële acties:  Support in pricingbeheer en in het opstellen van nieuwe commerciële acties in samenwerking met de Sales Planning & Prices collega’s.
 3. Finance: De analyse en controle van facturaties en commerciële interventies als support van ons dealernetwerk.

Searched Profile

 • Je bent nauwkeuring en analytisch ingesteld, met een passie voor cijfers en rapportering en hebt een goede kennis van Excel.
 • Je bent een dynamische en enthousiaste teamplayer met een flexibele ingesteldheid, die oplossings- en klantgericht is.
 • Je kan schriftelijk en mondeling vlot communiceren.
 • Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands en Frans en beheerst het Engels goed.
 • Je hebt een hoger diploma met een economische achtergrond.

We offer

 • Je hebt een veelzijdige functie met een sleutelpositie waar je ruimte krijgt voor eigen inbreng.
 • Je krijgt de mogelijkheid om jezelf professioneel te ontplooien in een dynamische omgeving met een familiale bedrijfssfeer.
 • Je hebt de kans om deel uit te maken van een groeiend automerk met een sterk productaanbod in de fascinerende automobielwereld.
 • Een waaier aan opleidingen wordt ook ter beschikking gesteld om je kennis en skills verder te kunnen ontwikkelen en verbeteren.
Apply for this job

Articles you may want to read