Back to all First jobs

Thumb bdde86f12dd418eaae11a43fc9421ac3cd65e43f

First Job

Berchem

Beeple

Sales Talent

Company description

Beeple is een jonge snelgroeiende Antwerpse Tech startup. Onze online tool zorgt ervoor dat werkgevers eenvoudig en vlot hun flexibele medewerkers kunnen plannen. Onder onze klanten zijn grote interimkantoren, festivals, security firma’s en gidsenorganisaties. Bij Beeple werken momenteel 8 full time medewerkers. Je komt midden in een dynamisch team terecht waarbij uitdagingen afwisselen met een losse en toffe startup werksfeer.

Je werkt vanuit onze hippe kantoren aan Berchem station, wat zeer goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en de auto. Remote werk (thuiswerken) is absoluut mogelijk! 

Job description

Als sales talent ben je steeds bezig met het omvormen van een lead tot klant. Je bent de adviseur van deze persoon tijdens het ganse salesproces en moet hem vertrouwen geven in Beeple. Als eerste gezicht van Beeple is het belangrijk dat je enthousiast en vurig overkomt. Je bent steeds bereikbaar voor je lead om al zijn of haar vragen te beantwoorden.

Naast het verwelkomen van nieuwe klanten ga je ook actief op zoek naar nieuwe prospects. Dit doe je door gebruik te maken van mailings, het samenstellen van prospectielijsten en het opmaken van marketingcampagnes. 

Searched Profile

Jij bent een gemotiveerde en dynamische persoon met ervaring. Je bent gepassioneerd door je werk en je bent op zoek naar een boeiende uitdaging waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en je eigen inbreng kan doen.

Je staat open om te werken in een omgeving die volop in beweging is en je kan omgaan met deadlines. Je bent steeds actief op zoek naar de beste en meest efficiënte methode om je taken tot een goed einde te brengen. Je wil volledig gaan voor Beeple, maar hecht ook veel belang aan een open en vrije werksfeer en ontspanning op het werk. 

We offer

We bieden een werkplek binnen een jonge en dynamische tech startup, waarbij wij zorgen voor een goede basisverloning met commissies, extra legale voordelen en een flexibel werkritme dat perfect bij jou past. Je krijgt bij ons de vrijheid om je eigen creatieve inbreng te doen en je kan doorgroeien binnen Beeple.

Articles you may want to read