Back to all First jobs

Thumb

First Job

Antwerpen

Greystone

Sales talent gezocht (wagen, opleiding, zeer hoge verdienste, internationale mogelijkheden)

Company description

Greystone Recruitment is een snelgroeiend headhunting kantoor van Belgische oorsprong. Onze ambitie is om te groeien tot een sterke multinational. Hiervoor zijn we op zoek naar commerciële sales talenten met of zonder ervaring. De kans is echter groot dat je headhunting niet als je volgende stap zien. Waarom kan deze uitdaging wel bij jouw passen?

Als high-end headhunting kantoor mag je ons niet vergelijken met een interimkantoor of ander werving & selectie kantoor.

Ons huidig economisch klimaat is sterk. Bedrijven groeien en kunnen de vraag naar hun product vaak niet bijhouden. Hierdoor is “the war for talent” heviger dan ooit.

Job description

Wat doen wij?

Wij werken in tandem samen met bedrijven om een oplossing te vinden voor hun grootste probleem. Dit betekent aan tafel zitten met de mensen die de touwtjes in handen hebben. Van CEO tot line manager. Door hun toptalent te leveren hebben we effectief een impact op hun organisatie.

Hoe vertaalt zich dat naar de talentenpool?

 • Onze deur wordt niet platgelopen door mensen die opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging. We doen niet aan loopbaanbegeleiding.
 • We hebben de sterkste sales principes toegepast op headhunting en gaan enkel aan de slag met toptalent.
 • Netwerken is onze sterkte. Ken jij 2000 mensen binnen je huidige functie en weet jij perfect wie wat zoekt in zijn carrière? Wij wel.

Je ambitie is sterk! Je ziet het niet zitten om 3 jaar vast te zitten op hetzelfde niveau.

Onze organisatie groeit snel. Onze jongste manager is 25 jaar, startte 8 maand geleden hier zijn eerste werkervaring als sales consultant. Nu stuurt hij een team aan van 5 mensen waarin hij operationeel niet meer actief is. Zijn doelstelling is dat team te doen groeien naar 10 mensen de komende 6 maanden.

Wat is onze ambitie de komende 18 maanden?

Ons kantoor in Antwerpen te doen groeien naar 40 sales consultants. De opening van een kantoor in Brussel en de krijtlijnen tekenen voor de uitbreiding naar Nederland & Duitsland. Ambieer je de functie van top sales consultant, manager, kantoorverantwoordelijke of landverantwoordelijke? Met de juiste inzet is alles mogelijk.

Je bent niet tevreden met 2500 euro netto per maand en vindt dat je voor hard te werken meer moet verdienen.

Als organisatie hebben wij niet de gewoonte om valse beloftes te maken. Veel geld verdienen staat gelijk aan hard werken.

Wat staat er tegenover als je hard werkt?

Elke sales consultant krijgt dezelfde kansen. Een markt met potentieel die tot in de punten werd voorbereid, een duidelijk omkaderd opleidingstraject en een mentor die kan putten uit sterke praktijkervaring. Onze topperformer verdient momenteel 120k + per jaar. Onze average consultants verdienen 50k + per jaar en onze underperformers verdienen 30k + per jaar. Neem je carrière in handen en neem geen genoegen met een loonsverhoging van 5% per jaar. Bij ons verdien je loon naar werken!

Hoe ziet je start er bij Greystone als sales consultant eruit?

Al het toptalent binnen je markt leren kennen in een passief stadium, nog voor ze de markt op gaan. Er door je expertise voor zorgen dat ze naar jou terugkomen (en niet naar de concurrentie gaan). Als ze op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging, hen een topbelevenis geven (functie op het juiste niveau qua uitdaging, afstand, doorgroei en verloning). En aan de andere kant ervoor zorgen dat alle relevante bedrijven binnen jouw niche ons merk kennen en met ons willen samenwerken.

Searched Profile

Wie zoeken we?

 • Je bent een starter of hebt maximaal 5 jaar werkervaring na het afstuderen
 • Je hebt geen 9-to5 mentaliteit
 • Je beschikt over een bachelor of master werk- en denkniveau

We offer

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een uitgebreide sales training, op maat gemaakt voor onze sector.
 • Een bedrijf dat zich wil onderscheiden van de concurrentie door enkel hoge kwaliteit te leveren.
 • Een competitieve omgeving waar je je carrière een echte boost kan geven.
 • Uitgebreid verloningspakket, inclusief wagen, tankkaart, parkeerplaats, maaltijdcheques, onkostenvergoeding en een onbeperkt bonussysteem.
 • Zeer mooi kantoor in hartje Antwerpen.
   

 

Apply for this job

Articles you may want to read