Back to all First jobs

Thumb

First Job

Brussel

Vlaamse overheid

Sectoradviseur rundvee

Company description


Bij de Vlaamse overheid vind je jobs in allerlei vakgebieden. Zorgen voor veilige wegen, de natuur of onderwijs voor iedereen, het zijn maar enkele van onze taken. Samen met je collega's geef je elke dag het beste van jezelf, in een job die een verschil maakt in de maatschappij.

Als starter krijg je bij de Vlaamse overheid de kans om je talent in te zetten in een job met een maatschappelijke meerwaarde in een moderne werkomgeving. Dankzij een divers ontwikkelingsaanbod, kan je bovendien groeien in je job.

We hebben vacatures voor uiteenlopende profielen. 

Job description

Bouw je graag mee aan een duurzame beleidsvisie voor de dierlijke sector, met focus op de sector
rundvee? Vervul je graag de brugfunctie tussen beleid, onderzoek en praktijk binnen de landbouw? Dan
is de functie van sectoradviseur rundvee bij het Departement Landbouw en Visserij misschien iets voor
jou! Je volgt het Europese en Vlaamse beleid met betrekking op de rundveesector nauwgezet op en geeft
insteek vanuit je sectorkennis. Je zorgt voor een goede kennisdoorstroming van beleid naar de
rundveehouders, middenveld en onderzoekspartners. Je volgt het onderzoek en de sectorevoluties m.b.t.
rundvee nauw op en legt linken met beleid.

Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij 'hoe solliciteren'. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

  • Je krijgt een contract van onbepaalde in de graad van ingenieur met bijhorende salarisschaal A121. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar (schrappen en aanpassen bij volcontinu functies).
  • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Searched Profile

  • Je hebt een diploma bio-ingenieur.
  • Je kunt ook deelnemen aan de selectie als je binnenkort afstudeert en binnen de 2 maanden na de uiterste inschrijvingsdatum) het gevraagde diploma behaalt. Je kunt de functie alleen opnemen als je op het moment van de indiensttreding je diploma effectief behaald hebt.

We offer

Bespreekbaar
Apply for this job

Articles you may want to read