Back to all First jobs

Thumb 602c63d549d3c0406c84e6bb6e555a2287a85cf3

First Job

Leuven

t-groep

Talent Recruitment Consultant t-office Vlaams-Brabant

Company description

t-groep is al meer dan 30 jaar actief als HR service provider. We hebben de ambitie een waardevolle partner te zijn voor onze klant met een persoonlijke aanpak.

Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening soepel en efficiënt en dankzij onze 150 kantoren in België, Nederland en Polen zijn we altijd dicht bij onze klanten.

Job description

Voor t-office Vlaams-Brabant kijken we uit naar een enthousiaste collega (m/v) :

Als consultant bij t-office bouw je op jouw ervaring en expertise in Rekrutering & Selectie om je klanten en kandidaten kwaliteit te bieden. Je werkt graag generalistisch, waarbij je het hele proces verzorgt van intake bij de klant tot opvolging na aanwerving. Dankzij jouw persoonlijke aanpak en intense begeleiding weet je zowel klanten als kandidaten te binden. 
 
Je takenpakket:

Voor onze klanten verzorg je de volledige rekruteringsprocedure van hogere bediendeprofielen : na persoonlijke intake bij de klant maak je een grondige analyse van het gewenste profiel en de openstaande vacature. Op basis van die vacatures zoek, screen en selecteer je potentiële kandidaten.
Biedt de geschikte kandidaat zich niet spontaan aan, dan ga je actief op zoek door searches op sociale media, jobsites en in je eigen database.
Dankzij je ervaring in rekrutering & selectie weet je jouw kandidaten te doorgronden. Hierbij maak je gebruik van (telefonische) screenings, diepte-interviews en, indien aangewezen, testings en assessments tools. Je schrijft uitgebreide rapporten en volgt gedurende het volledige proces zowel klant als kandidaat nauw op.
Op allerlei events (als jobbeurzen e.d.) ben jij aanwezig ; je bouwt er aan een netwerk van klanten en kandidaten. Ook op sociale media ben je actief om zo je netwerk te vergroten.

Searched Profile

Als bachelor of master (in een menswetenschappelijke of communicatieve richting) heb je minstens een eerste relevante werkervaring binnen R&S

 • Je hebt een sterk analytisch- en inschattingsvermogen
 • Je streeft naar een kwalitatieve dienstverlening
 • Je werkt sterkklantgericht en bent commercieel ingesteld
 • Jouw betrokkenheid en persoonlijke aanpak worden gewaardeerd door klant en kandidaat
 • Je werkt graag autonoom en kan ook vlot samenwerken
 • Zowel mondeling als schriftelijk ben je sterk communicatief
 • Je beschikt over een perfecte kennis Nederlands, vlotte kennis Frans en goede kennis Engels.

We offer

 • Een boeiende en gevarieerde functie in een hecht team waar communicatie en samenwerking centraal staan.
 • Wij bieden een uitdagend loon met extralegale voordelen en 35 dagen vakantie.
 • Daarnaast zijn er reële doorgroeimogelijkheden!
 • Je komt terecht in onze niche t-office, een gespecialiseerde dienstverlening binnen t-interim voor de rekrutering van hogere bediendenprofielen. In een uitgebreid selectieproces kijken zij met kandidaten naar hun ervaring, vaardigheden en interesses. t-interim is een gereputeerde organisatie die zich in de top 5 van de uitzendmarkt situeert. Dagelijks gaan zij voor hun klanten en kandidaten op zoek naar de meest geschikte persoon of job.

Articles you may want to read

Similar starterjobs

 • 2018-08-23
  =job.status_text

  Uitzendconsulent t-interim Leuven

  t-groep First Job
  3000 Leuven
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time