Back to all First jobs

Thumb

First Job

Brussel

Vlaamse overheid

Talentpool ICT jobs (HR, technologie, data)

Company description

Werken bij de Vlaamse overheid - de meest aantrekkelijke werkgever in de publieke sector volgens Randstad (2019) - wil zeggen dat je elke dag opnieuw het beste van jezelf geeft, in een job die een verschil maakt in de maatschappij. De Vlaamse overheid zorgt voor gelijke onderwijskansen, geeft actuele verkeersinformatie, onderhoudt wegen en bouwt bruggen, beheert het groen, enz. Een flexibele werkplanning met ruimte tot thuiswerk is ingebakken in onze bedrijfscultuur. Dankzij onze efficiënte IT-diensten en digitale systemen, slagen we er in om het merendeel van onze activiteiten digitaal uit te voeren. Je werkplek is waar je computer staat. Binnen de afdeling HR Technologie en Data van het Agentschap Overheidspersoneel krijg je de kans om stapsgewijs mee te lopen met ervaren collega's en krijg je de nodige autonomie om je gevarieerde taken uit te voeren. Bovendien krijg je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en zijn er reële doorgroeimogelijkheden. Zo kan je jouw carrière binnen IT en HR verder uitbouwen. Verder hechten we belang aan een goede work-life balance, een fijne teamsfeer en een goede werkomgeving. Zo zijn er o.a. after work events, flexibele uren en werk je in het nieuwe Herman Teirlinck gebouw in de bruisende buurt Tour & Taxis in Brussel.

Job description

Heb je een uitgesproken interesse in technologie? Spreken een mensgerichte context en de innovatieve wereld van HR jou aan? Wil je graag mee een moderne en digitale Vlaamse overheid uitbouwen? Dan is deze job vast en zeker iets voor jou! We leggen een talentpool aan voor de functies van applicatiebeheerder, toegangsbeheerder, databeheerder of expert dienstverlener. Momenteel zijn er ook twee vacante posities voor applicatiebeheerder.

Werken bij de Vlaamse overheid - de meest aantrekkelijke werkgever in de publieke sector volgens Randstad (2019) - wil zeggen dat je elke dag opnieuw het beste van jezelf geeft, in een job die een verschil maakt in de maatschappij. De Vlaamse overheid zorgt voor gelijke onderwijskansen, geeft actuele verkeersinformatie, onderhoudt wegen en bouwt bruggen, beheert het groen, enz. Een flexibele werkplanning met ruimte tot thuiswerk is ingebakken in onze bedrijfscultuur. Dankzij onze efficiënte IT-diensten en digitale systemen, slagen we er in om het merendeel van onze activiteiten digitaal uit te voeren. Je werkplek is waar je computer staat.

Binnen de afdeling HR Technologie en Data van het Agentschap Overheidspersoneel krijg je de kans om stapsgewijs mee te lopen met ervaren collega's en krijg je de nodige autonomie om je gevarieerde taken uit te voeren. Bovendien krijg je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en zijn er reële doorgroeimogelijkheden. Zo kan je jouw carrière binnen IT en HR verder uitbouwen. Verder hechten we belang aan een goede work-life balance, een fijne teamsfeer en een goede werkomgeving. Zo zijn er o.a. after work events, flexibele uren en werk je in het nieuwe Herman Teirlinck gebouw in de bruisende buurt Tour & Taxis in Brussel.

Agentschap Overheidspersoneel

0 vacature(s)
Solliciteer tot en met: 1-2-2021
Contract: Contract onbepaalde duur
Tip: bekijk ook het selectiereglement

Heb je een uitgesproken interesse in technologie? Spreekt een mensgerichte context en het meewerken aan een vooruitstrevende Vlaamse overheid jou aan? Heb je ten slotte zin om je carrière verder uit te bouwen binnen de innovatieve wereld van HR? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

De afdeling HR Technologie en Data van het Agentschap Overheidspersoneel zoekt voortdurend nieuwe collega's die veel goesting hebben om aan de slag te gaan in de wondere wereld van cloudtoepassingen, softwarebeheer, datamanagement. Je draagt bij aan de volgende generatie van geïntegreerde HR-technologie en staat mee in voor de verdere digitalisering van HR-processen binnen de Vlaamse overheid. Zo heeft jouw werk impact op 30.000 medewerkers van de Vlaamse overheid! Je kunt er aan de slag gaan als applicatiebeheerder, toegangsbeheerder, databeheerder of expert dienstverlener en komt terecht in een leuk team waarbij je de kans krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen.

Klaar om niet alleen jouw carrière, maar ook een moderne en digitale Vlaamse overheid mee uit te bouwen? Dan is deze job vast en zeker iets voor jou!

Je solliciteert voor een talentpool, maar momenteel zijn er reeds twee concrete vacatures: we zijn op zoek naar 2 applicatiebeheerders.

Spreekt dit tot jouw verbeelding? In het selectiereglement op onze vacaturewebsite vind je nog meer info over de profielen die we zoeken en over hoe de selectieprocedure er concreet uit zal zien. Via de inhoudstabel kan je makkelijk in het document navigeren.

Wat bieden we

- Je komt terecht in een werfreserve voor de functie van databeheerder en andere gerelateerde ICT jobs in HR, technologie, data bij de Vlaamse overheid.
- Je wordt tewerkgesteld in de graad van deskundige (rang B1) met de bijbehorende salarisschaal B111 (bij 0 jaar anciënniteit). Op [www.werkenvoorvlaanderen.be/salarissimulator](http://www.werkenvoorvlaanderen.be/salarissimulator) kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
- We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je eventueel woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
- Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar.
- Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge). Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? [www.werkenvoorvlaanderen.be](http://www.werkenvoorvlaanderen.be)

Searched Profile

Wie zoeken we

Deze functie wordt opengesteld als een knelpuntfunctie waardoor er afgeweken wordt van de diplomavoorwaarde. Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan onderstaande voorwaarde(n):

Optie 1: Je hebt een relevant bachelor diploma (in bv. IT, technologie, data of HR).

Ofwel

Optie 2: Je hebt een bachelor diploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau B binnen de Vlaamse overheid. 
én
Je hebt een eerste functierelevante ervaring (in bv. beheer van technologie of data, domein HR).

Ofwel

Optie 3: Je beschikt over minimum 3 jaar functierelevante ervaring (in bv. beheer van technologie of data, domein HR).

Profiel

  • Je kan sterk oplossingsgericht werken
  • Je hebt een interesse voor de relevante domeinen die bij deze functies horen of bent in staat je snel in te werken
  • Affiniteit/ervaring met technologie en/of data vormt een pluspunt

We offer

loonbarema schaal B111 afhankelijk van evt relevante ervaring
Apply for this job

Articles you may want to read